Online administratie bij SFAA

Aangifte inkomstenbelasting

Ben jij een ondernemer? Dan ben je verplicht om inkomstenbelasting af te dragen. Vanaf 1 maart kun je de aangifte inkomstenbelasting indienen. Officieel heb je hier tot 1 mei de tijd voor! Bij deze aangifte is het handig om op de hoogte te zijn van alle aftrekposten. Bij SFAA helpen wij jou graag hiermee. Zo kan jij geld en tijd besparen!

Kantoor foto 6
Financieel advies Amsterdam
Kantoor Foto 2

Aangifte inkomstenbelasting uitbesteden aan SFAA

Wil jij je inkomstenbelasting aangifte uitbesteden en daardoor zo efficiënt mogelijk omgaan met aftrekposten? Administratiekantoor SFAA ondersteunt je bij de aangifte inkomstenbelasting of neemt deze volledig van jou over. Op die manier ben je er zeker van dat het tijdig en op de juiste manier gebeurt. Bovendien onderhouden we goed contact met de Belastingdienst. Zijn er problemen of misstanden dan kunnen we snel schakelen. En dat is super handig voor jou. Stuur een vrijblijvende mail naar info@sfaa.nl of vraag een gratis adviesgesprek aan. Liever direct contact? Bel ons dan op +31 20-2610723. Onze financiële helden staan je graag te woord!

De drie boxen

Voor de inkomstenbelasting zijn vermogen en aftrekposten verdeeld in drie categorieën, deze categorieën worden ook wel boxen genoemd. Binnen iedere box geldt een apart tarief waartegen de inkomsten worden belast. De boxen zijn:

Box 1: belastbaar inkomen uit werk en woning
Box 2: belastbaar inkomen uit aanmerkelijk belang
Box 3: belastbaar inkomen uit sparen en beleggen

Meer over SFAA

Wij staan naar jou als ondernemer. We bekijken hoe de financiën ervoor staan en helpen om de administratie voor jou zo makkelijk mogelijk te maken. We werken in de cloud, dat is makkelijker en inzichtelijker. Ons doel is om ondernemers te laten ondernemen. Wij zijn goed in financiën en lossen administratie en belasting ‘gedoe’ op. De rekenwonders van SFAA lichten ook graag de financiële kant van je bedrijf door. We zien wat beter, makkelijker en zuiniger kan. Zo helpen we je om kosten te besparen. 

 

Aangifte inkomstenbelasting uitbesteden?

Meer weten of vragen? Neem contact op met Administratiekantoor SFAA! Wij staan voor je klaar om je te helpen met al je vragen! 

Boekhoud dashboard