Online administratie bij SFAA

Administratie in de Cloud?

Lees hier waarom een administratie in de cloud onmisbaar is voor elke onderneming!

klanten
kantoor11
Screenshot_1
Administratie vanuit hartje Amsterdam!

Slepen met multomappen, eindeloos bewaren van bonnetjes en het niet hebben van een actueel overzicht over je financiële status. Dat is allemaal verleden tijd met boekhouden in de cloud (online). Bij SFAA heb je altijd inzicht in je financiële status. Met de app kun je facturen en bonnetjes ‘inscannen’ , vanaf daar neemt jouw persoonlijke accountmanager het over. Hij (of zij) zorgt ervoor dat alles correct wordt verwerkt waardoor jij precies kan zien hoe je ervoor staat! Heb je vragen dan kun je bij je persoonlijke accountmanager terecht die je helpt en die makkelijk te bereiken is door de korte lijnen. De rekenwonders van SFAA kijken verder dan de administratie, geven advies en zorgen ervoor dat jij je niet bezig hoeft te houden met het ‘belastinggedoe’. Zo kan jij je als ondernemer bezig houden met wat echt belangrijk is, het ondernemen! Weten of een administratie in de cloud bij jouw onderneming past? Vraag hieronder (geheel vrijblijvend) een adviesgesprek aan.

Boekhouden anno 2021!

Als ondernemer wil je altijd en overal inzicht hebben in je financiën, daarom is boekhouden in de cloud voor elke ondernemer (jong en oud) perfect. Zie je op tegen de overstap naar boekhouden in de cloud? Bij SFAA zorgen we er voor dat je tijdens de onboarding antwoord krijgt op al je vragen. Ook nemen wij contact op met je vorige boekhouder om de overdracht vlekkeloos te laten verlopen, deed je hiervoor zelf de boekhouding dan regelen we samen de overstap.

SFAA heeft afgelopen jaar de Exact Cloud Award gewonnen voor innovatie, deze hebben wij ontvangen doordat wij ons focussen op efficiëntie doormiddel van slimme koppelingen en integraties. Zo kunnen wij onze diensten aanbieden tegen voordelige prijzen!

SFAA online administratie 

Wil je meer informatie over SFAA en onze diensten kijk dan gerust rond op onze website. Wil je direct iemand spreken klik dan op de button hiernaast of stuur een mail naar info@sfaa.nl! Altijd real time inzicht in je financiën is nog nooit zo makkelijk geweest!

Financiële administratie uitbesteden?

Begin vandaag nog met online boekhouden

image 14