Online administratie bij SFAA

Administratie in Exact online!

Lees hier waarom jij moet overstappen naar boekhouden en administratie in Exact online!

klanten
Administratie in de cloud
Screenshot_1

Waarom administratie in Exact online onmisbaar is? 

Slepen met multomappen, eindeloos bewaren van bonnetjes en het niet hebben van een actueel overzicht over je financiële status. Dat is allemaal verleden tijd met boekhouden in Exact online. Bij SFAA heb je altijd inzicht in je financiële status. Met de app van Exact kun je facturen en bonnetjes ‘inscannen’ , vanaf daar neemt jouw persoonlijke accountmanager het over. Hij (of zij) zorgt ervoor dat alles correct wordt verwerkt waardoor jij precies kan zien hoe je ervoor staat! De rekenwonders van SFAA kijken verder dan de administratie, geven advies en zorgen ervoor dat jij je niet bezig hoeft te houden met het ‘belastinggedoe’. Zo kan jij je als ondernemer bezig houden met wat echt belangrijk is, het ondernemen! Weten of een administratie in Exact online bij jouw onderneming past? Vraag hieronder (geheel vrijblijvend) een adviesgesprek aan.

Boekhouden anno 2021!

Als ondernemer wil je altijd en overal inzicht hebben in je financiën, daarom is boekhouden in de cloud voor elke ondernemer (jong en oud) perfect. Administratie in Exact online is daarom een perfecte oplossing. Zie je op tegen de overstap naar boekhouden in de cloud? Bij SFAA zorgen we er voor dat je tijdens de onboarding antwoord krijgt op al je vragen. Ook nemen wij contact op met je vorige boekhouder om de overdracht vlekkeloos te laten verlopen, deed je hiervoor zelf de boekhouding dan regelen we samen de overstap.

SFAA heeft afgelopen jaar de Exact Cloud Award gewonnen voor innovatie, deze hebben wij ontvangen doordat wij ons focussen op efficiëntie doormiddel van slimme koppelingen en integraties. Zo kunnen wij onze diensten aanbieden tegen voordelige prijzen!

SFAA online administratie 

Wil je meer informatie over administratie in Exact online of over een van onze andere diensten? Kijk dan gerust rond op onze website. Wil je direct iemand spreken klik dan op de button hieronder of stuur een mail naar info@sfaa.nl! Altijd real time inzicht in je financiën is nog nooit zo makkelijk geweest!

Financiële administratie uitbesteden?

Begin vandaag nog met online boekhouden

Boekhoud dashboard