Online administratie bij SFAA

Administratie in Yuki

De financiële administratie van jouw bedrijf, met bijvoorbeeld administratie in Yuki. Het is waarschijnlijk niet je favoriete bezigheid, maar die van ons wel! De financiële en fiscale helden en heldinnen van SFAA zijn zeer gedreven als het gaat over financiën en helpen je graag. Wij werken met Yuki en Exact Online, online boekhoudprogramma’s die je realtime laten zien hoe je bedrijf er financieel voor staat. Online boekhouding is helder, transparant en scheelt een hoop administratie en belasting ‘gedoe’. Zo houd jij meer tijd over om te ondernemen. Welk programma het beste past bij jouw onderneming hangt af van verschillende factoren, bijvoorbeeld het aantal bankmutaties dat je iedere maand hebt of bepaalde koppelingen die je nodig hebt. Wij helpen je bij het maken van de juiste keuze.

Administratie yuki
Financieel adviseur
sfaa team 2

De ondernemer laten ondernemen door Administratie in Yuki 

Administratie in Yuki is niet alleen ideaal voor complexe administraties, maar voor de simpelere administratie is Yuki ook perfect. Standaard acties kunnen worden geautomatiseerd, dit omdat er gemakkelijk koppelingen gemaakt kunnen worden. Yuki werkt vanuit een app, hierdoor kun je makkelijk bestanden uploaden. Ook kun je facturen naar jouw persoonlijke e-mailadres sturen, de facturen worden dan automatisch verwerkt. Op deze manier kan jij als ondernemer bezig blijven met wat echt belangrijk is, het ondernemen. Mocht je inzicht willen in hoe je er financieel voor staat, dan kan dit altijd via de app! Deze app geeft namelijk realtime weer hoe je er voor staat. Handig, want dan hou je makkelijk een overzicht van je financiële status. Kan je niet goed overweg met apps of ben je bang dat online boekhouden voor jou te moeilijk is, maak je geen zorgen! Wij laten je in een gesprek alles zien en helpen je opstarten met de app, zo kan jij optimaal gebruik maken van jouw administratie in Yuki!

11 voordelen van online boekhouden

Nog niet iedereen is overgestapt op online boekhouden, Anno 2019 is dat best gek, aangezien we op andere vlakken wel meebewegen met de trends van de digitale revolutie. Zo is een administratie in Yuki of exact niet alleen heel makkelijk maar ook nog eens veiliger. Voor iedereen die nog twijfelt over online boekhouden door SFAA hebben we de voordelen op een rijtje gezet:

Overstappen

Ben je benieuwd wat een online administratie in yuki voor jou kan betekenen? Neem contact met ons op en wij zullen je (vrijblijvend natuurlijk) laten zien wat yuki allemaal te bieden heeft.

image 14