Yuki Logo

Administratie in Yuki

De financiële administratie van jouw bedrijf. Het is waarschijnlijk niet je favoriete bezigheid, maar die van ons wel! De financiële en fiscale helden en heldinnen van SFAA zijn zeer gedreven als het gaat over financiën en helpen je graag. Wij werken met Yuki en Exact Online, online boekhoudprogramma’s die je realtime laten zien hoe je bedrijf er financieel voor staat. Online boekhouding is helder, transparant en scheelt een hoop administratie en belasting ‘gedoe’. Zo houd jij meer tijd over om te ondernemen. Welk programma het beste past bij jouw onderneming hangt af van verschillende factoren, bijvoorbeeld het aantal bankmutaties dat je iedere maand hebt of bepaalde koppelingen die je nodig hebt. Wij helpen je bij het maken van de juiste keuze.

11 voordelen van online boekhouden

Nog niet iedereen is overgestapt op online boekhouden, Anno 2019 is dat best gek, aangezien we op andere vlakken wel meebewegen met de trends van de digitale revolutie. Zo is een administratie in Yuki of exact niet alleen heel makkelijk maar ook nog eens veiliger. Voor iedereen die nog twijfelt over online boekhouden door SFAA hebben we de voordelen op een rijtje gezet:

 1. Inzicht. Hoeveel komt er per maand binnen en hoeveel gaat eruit? Je checkt het met een paar muisklikken.
 2. Tijdbesparing. Scan je bonnetjes met je smartphone en verwerk ze direct.
 3. Goedkoper. Online boekhouden is sneller en efficiënter voor je boekhouder. Daardoor betaal je minder.
 4. Samenwerken met je boekhouder. Je hebt je eigen online-omgeving waarin je alles live en overzichtelijk kan zien, via dit communiceer je makkelijk met je boekhouder!
 5. Handige koppelingen. Koppel gemakkelijk je bankrekening, klanten, leveranciers of de Kamer van Koophandel aan je boekhouding.
 6. Altijd en overal beschikbaar. Voer je bonnetjes in tijdens het reizen, check onderweg je bedrijfsfinanciën of neem je gegevens mee naar een klant.
 7. Back-ups en automatisch updaten. Geen paniek als je computer crasht, jouw online administratie staat nog online. De software update bovendien automatisch.
 8. Geen papierwerk. Alle gegevens zijn digitaal beschikbaar dus de multomappen mogen de deur uit!
 9. Makkelijk digitaal factureren. Een verkoopfactuur is binnen een minuut gemaakt en kun je direct digitaal versturen naar de klant.
 10. Veilig. Jouw data worden vergrendeld en op verschillende servers opgeslagen. Je online administratie is daardoor veel beter beveiligd dan op je eigen computer.
 11. Modern. Andere ondernemers werken steeds meer in de cloud. Doe jij ook aan boekhouden online? Dan gaat samenwerken een stuk makkelijker.

De ondernemer laten ondernemen

Yuki is niet alleen ideaal voor complexe administraties, maar voor de simpelere administratie is yuki ook perfect. Standaard acties kunnen worden geautomatiseerd, dit omdat er gemakkelijk koppelingen gemaakt kunnen worden. Yuki werkt vanuit een app, hierdoor kun je makkelijk bestanden uploaden. Ook kun je facturen naar jouw persoonlijke e-mailadres sturen, de facturen worden dan automatisch verwerkt. Op deze manier kan jij als ondernemer bezig blijven met wat echt belangrijk is, het ondernemen. Mocht je inzicht willen in hoe je er financieel voor staat, dan kan dit altijd via de app! Deze app geeft namelijk realtime weer hoe je er voor staat. Handig, want dan hou je makkelijk een overzicht van je financiële status. Kan je niet goed overweg met apps of ben je bang dat online boekhouden voor jou te moeilijk is, maak je geen zorgen! Wij laten je in een gesprek alles zien en helpen je opstarten met de app, zo kan jij optimaal gebruik maken van Yuki!

Overstappen

Ben je benieuwd wat een online administratie in yuki voor jou kan betekenen? Neem contact met ons op en wij zullen je (vrijblijvend natuurlijk) laten zien wat yuki allemaal te bieden heeft. Wil jij overstappen van je oude boekhouder naar SFAA? Met onze overstapservice is dit geen probleem; wij regelen het papierwerk met je oude boekhouder en geven jou een gratis spoedcursus tijdens een persoonlijk gesprek. Heb je vragen? Neem contact met ons op via het onderstaande formulier of bereik ons over de telefoon via +31 20-2610723 !

  Bedrijfsnaam*

  Naam*

  E-mail*

  Telefoonnummer

  Jouw vraag