Online administratie bij SFAA

Enthousiast, betrokken en kostenbesparend

Wij staan naast jou als ondernemer. We bekijken hoe de financiën ervoor staan en helpen om de administratie voor jou zo makkelijk mogelijk te maken. We werken in de cloud, dat is makkelijker en inzichtelijker. Ons doel is ondernemers te laten ondernemen. Wij zijn goed in financiën en lossen administratie en belasting ‘gedoe’ op. De rekenwonders van SFAA lichten ook graag de financiële kant van je bedrijf door. We zien wat beter, makkelijker en zuiniger kan. Zo helpen we je om kosten te besparen.

Video afspelen
Financieel adviseur
sfaa team
sfaa team 2

Wij maken boekhouden
makkelijk

Wij zijn een online administratiekantoor. Dat betekent dat je bij ons geen bonnetjes hoeft te plakken of hoeft te slepen met multomappen. Het is ook niet nodig om bestanden heen en weer te mailen. We werken in een boekhoudprogramma in de cloud. Daardoor heb je live inzicht hebt in de administratie. Je kan overal en altijd zien wat je resultaten zijn. Hoeveel geld binnenkomt, hoeveel eruit gaat en wat je winst is. Helder, transparant en bovendien minder gedoe. Hierdoor hou jij dus meer tijd over om te ondernemen!

Team SFAA

Administratiekantoor in hartje Amsterdam

Ons online administratiekantoor zit niet alleen op het internet. Ons echte kantoor zit aan het Koningsplein, hartje Amsterdam dus. Kom gerust eens langs om de financiën te bespreken! Omdat we een online administratiekantoor zijn hoeft dit natuurlijk niet. Het maakt niet uit of je om de hoek zit of in het onderste puntje van Limburg. We helpen graag!

Apps en tools

Het team van SFAA zit bovenop de ontwikkelingen van financiële apps en online tools. Wij willen het voor de ondernemer zo makkelijk mogelijk maken dus zoeken we altijd naar handige nieuwe hulpmiddelen.

Niet iedereen is natuurlijk een online held. Geen zorgen. Ons team helpt u heel graag online de weg te vinden naar een makkelijkere administratie. Dat is het voordeel van een online administratiekantoor. Meer weten over onze online administratie? Lees dan hier verder.

Annelie Snijder
Pauline Dekker
Naline Oepasie
Jack Koning
Hassan Siddique
Leon Schumacher
Bart van Kooten
Mardelon Smuller
Juwita Moll
Lovely Beri
De financiële helden van Administratiekantoor SFAA
De financiële en fiscale helden van SFAA weten waarover ze praten. Doordat we werken met bedrijven uit alle branches hebben we super veel kennis in huis. En kunnen we ondernemers echt verder helpen met ons advies. In het SFAA team zitten super precieze administrateurs, bedrijfskundigen en slimme financieel adviseurs. We zijn allemaal fanatiek als het gaat over financiën en het helpen van ondernemers. Doordat we met het hele team van specialisten op een plek zitten kunnen we snel schakelen en elk ondernemersprobleem tackelen. Je kan ons zien als je eigen financiële afdeling. Een team specialisten die de financiën van je bedrijf managed. We zijn onze klanten graag een stap voor. Voordat je tegen een financieel struikelblok aanloopt hebben wij het al opgelost.
Merkpaspoort SFAA

In ons merkpaspoort kun je lezen waar wij voor staan en waarom SFAA er is. Wij hopen met dit merkpaspoort het gevoel en de identiteit van SFAA te kunnen overbrengen!