Online administratie bij SFAA

SFAA hét administratiekantoor in Amsterdam

SFAA is hét Administratiekantoor in Amsterdam. Lees hier waarom wij als online boekhoudkantoor gevestigd zijn in Amsterdam!

klanten
Administratie in de cloud
Screenshot_1

Administratiekantoor vanuit hartje Amsterdam!

Ons kantoor is gevestigd op het Koningsplein, midden in Amsterdam dus! Maar onze administratie voeren wij volledig in de cloud. Hierdoor zijn we goedkoop en kunnen we onze klanten altijd een realtime inzicht in hun financiën bieden. Daardoor weet jij precies wat de status van jouw onderneming is door te kijken in de app. Ons klantenbestand bestaat voornamelijk uit Start-up en Scale-up bedrijven in Amsterdam, hierdoor weten wij waar jij op moet letten om het ultieme belastingvoordeel te krijgen. Je persoonlijke accountmanager beantwoord je vragen en is pro-actief betrokken bij de financiële status van je onderneming en geeft advies als je hier behoefte aan hebt. Meld je aan voor een gratis adviesgesprek en kom langs voor een lekker kopje koffie hier op kantoor! Natuurlijk kan een adviesgesprek ook volledig op afstand worden gedaan, we zijn natuurlijk een online administratiekantoor in Amsterdam.

Boekhouden anno 2022!

Als ondernemer wil je altijd en overal inzicht hebben in je financiën, daarom is boekhouden in de cloud voor elke ondernemer (jong en oud) perfect. Zie je op tegen de overstap naar boekhouden in de cloud? Bij SFAA zorgen we er voor dat je tijdens de onboarding antwoord krijgt op al je vragen. Ook nemen wij contact op met je vorige boekhouder om de overdracht vlekkeloos te laten verlopen, deed je hiervoor zelf de boekhouding dan regelen we samen de overstap.

SFAA heeft afgelopen jaar de Exact Cloud Award gewonnen voor innovatie, deze hebben wij ontvangen doordat wij ons focussen op efficiëntie doormiddel van slimme koppelingen en integraties. Zo kunnen wij onze diensten aanbieden tegen voordelige prijzen!

SFAA online administratiekantoor in Amsterdam

Wil je meer informatie over SFAA en onze diensten kijk dan gerust rond op onze website. Wil je direct iemand spreken klik dan op de button hieronder of stuur een mail naar info@sfaa.nl! Altijd real time inzicht in je financiën is nog nooit zo makkelijk geweest!

Financiële administratie uitbesteden?

Begin vandaag nog met online boekhouden

Boekhoud dashboard