poppetje puzzel
Diensten van SFAA in 2015

In 2015 gaan wij natuurlijk door met het verzorgen van de financiële administratie en het geven van advies. Maar… Er komt nog meer diversiteit in opdrachtgevers en we blijven wekelijks blogs posten over actuele, fiscale of financiële onderwerpen. Kostenbesparing, transparantie en persoonlijke aandacht blijven uiteraard centraal staan bij SFAA. Maar wat is de werkwijze van SFAA? En wat zijn de diensten van SFAA in 2015?

Werkwijze

SFAA werkt met een geautomatiseerd systeem. Zo is het voor ons niet alleen mogelijk om scherpe tarieven aan te bieden maar ook kunnen wij, door middel van het werken via de Cloud, een up-to-date inzicht bieden in uw financiën. Een ander voordeel van het werken in de Cloud is dat u volledig inzicht en controle heeft over waar wij mee bezig zijn. Bij SFAA gaan wij bij het opstellen van het contract rond de tafel zitten en spreken vaste tarieven af waardoor de factuur aan het einde van de maand nooit hoger kan uitvallen dan het vast afgesproken bedrag.

Administratie

Alle ondernemingen in Nederland zijn wettelijk verplicht om een juiste administratie bij te houden. SFAA verzorgt de administratie geheel of gedeeltelijk voor ZZP’ers en het MKB (tot 20 fte’s). Dit door gebruik te maken van verschillende boekhoudprogramma’s. SFAA gaat verder dan simpelweg het inkloppen van facturen. SFAA bekijkt uw administratie met een kritische blik. Wij kijken altijd of het voor u goedkoper kan; zien wij dat u te veel voor uw internetkosten betaalt, zitten we er bovenop.

Naast het geheel of gedeeltelijk uitbesteden van de administratie (ook op projectbasis), doet SFAA aangifte van de omzetbelasting. Door SFAA uw aangiften te laten regelen, weet u zeker dat dit juist gebeurt en dat u niet meer afdraagt dan u wettelijk verplicht bent. Bovendien proberen wij als contactpersoon met de Belastingdienst te fungeren. Het is belangrijk dat het contact met de Belastingdienst goed is. Door goed contact proberen wij alles soepel te laten verlopen

Advies

SFAA geeft advies op maat. Door de diversiteit in het klantbestand verdiepen wij ons in elke branche. Zo kunnen wij gericht advies geven door de kennis die wij hebben. SFAA biedt verschillende advies diensten aan.

Consultancy: Om een zo goed mogelijk resultaat te behalen is het van belang om zo efficiënt mogelijk te werken. SFAA kijkt en denkt met u mee. SFAA staat niet langs de zijlijn maar staat met u in het veld.

Detachering: SFAA biedt versterking en (tijdelijke) vervanging van uw financiële afdeling. Onze betrokken specialisten werken graag mee om continuïteit van de financiële afdeling te waarborgen. Deze specialisten zijn gewoon in dienst bij SFAA, zo heeft u daar verder geen werk aan.

Ondernemersplan: Het maken van een ondernemingsplan is een proces met vaste punten van aandacht. Intensief overleg met u als ondernemer en opdrachtgever is noodzakelijk om een volledig beeld te krijgen van uw plannen. Onze opstelling daarbij is die van een kritische sparringpartner.

Prognoses: Voor prognoses (wekelijks, maandelijks of per halfjaar) kunt u met uw vragen terecht bij SFAA. Zo kunnen wij u helpen de te verwachten kosten en opbrengsten voor de komende perioden inzichtelijk te maken.

Financiële analyse: Als ondernemer moet u ook denken aan de toekomst. SFAA helpt u bij het maken van een goede financiële analyse, waarin u ziet wat uw huidige financiële situatie is, over enkele jaren tot aan uw pensioenleeftijd.

Heeft u vragen over onze diensten, of wilt u meer informatie? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via 020-2610723 of mail uw vraag naar info@sfaa.nl. Wij kijken graag met u mee!

 

puzzle 1