Online administratie bij SFAA

Online e-commerce boekhouding

Voor e-commerce bedrijven is het hebben van een overzichtelijke (online) boekhouding onmisbaar. Als jouw e-commerce onderneming een duidelijke administratie en boekhouding heeft, dan kan hier veel geld mee bespaard worden! Wat zijn de meest doorslaggevende punten om als e-commerce onderneming een succesvolle online boekhouding en administratie te krijgen? En wat zijn de mogelijkheden om altijd en overal inzicht te hebben in de financiële status van jouw e-commerce onderneming? Lees het op deze pagina!

  • E-commerce ondernemingen: hoe optimaliseer je jouw winst?
  • Administratie en boekhouding neemt veel tijd in beslag
  • Tijdsbesparing door automatisering
Luspada
Financieel adviseur
sfaa team 2

E-commerce ondernemingen

Wellicht zit je te denken, wat is nou echt belangrijk om een goede online boekhouding en administratie te hebben? Het antwoord is het overzichtelijk hebben van je uitgaven en inkomsten. Met dit inzicht kan je zien waaraan er teveel geld uit wordt gegeven, welke kanalen voor de meeste inkomsten zorgen én hoe het geheel van jouw onderneming er voor staat.

Administratiekantoor SFAA is gespecialiseerd in de online boekhouding en administratie van jouw werk. Door in zee te gaan met SFAA heb je altijd en overal inzicht in de financiële status van jouw onderneming.

Als e-commerce onderneming werk je, vanzelfsprekend, grotendeels online. Het is dan ook mooi meegenomen om de overige taken, zoals de boekhouding en administratie, online bij te houden. Er zijn verschillende boekhoudprogramma's waarmee je veel inzicht kan krijgen in jouw onderneming. Bj SFAA wordt er vooral gewerkt met Exact online en Yuki. Deze software geven inzicht in jouw bedrijf waardoor er precies op een rij staat waarop je kan besparen, waar je meer geld in moet stoppen of waar meer tijd aan besteed moet worden.

Deze inzichten zorgen er dus voor dat er met minder werk meer winst geoptimaliseerd kan worden. Wij van SFAA willen jou hier maar al te graag mee helpen en ondersteuning bieden. Zo kan jij de focus leggen op hetgeen waar je goed in bent, ondernemen!

 E-commerce administratie en boekhouding neemt veel tijd in beslag

De boekhouding en administratie van e-commerce ondernemingen neemt veel tijd in beslag, zowel bij ouderwetse als online administratie. Er is namelijk veel tijd kwijt aan het verwerken van retourzendingen, het inboeken van betalingen en factureren. Dit zijn weliswaar tijdrovende taken, toch kan het allemaal veel sneller. Er bestaan namelijk koppelingen en automatiseringen die deze zware klus enorm verlichten. Zo hoef jij minder moeite te doen en worden er veel handelingen automatisch verricht.

Aangezien de meeste e-commerce ondernemingen tientallen tot duizenden betalingen hebben per dag, is het automatiseren hiervan noodzakelijk om je administratie overzichtelijk en betaalbaar te houden. De eerder benoemde koppelingen worden door ons ingesteld, zodat jij volop kan profiteren van een grotendeels geautomatiseerde online boekhouding.

 

Wil je weten welke koppelingen jouw administratie kunnen automatiseren en je werk vereenvoudigen? Of benieuwd naar onze overige diensten? 

Je e-commerce onderneming koppelen aan de administratie en boekhouding

Bij SFAA hebben we veel ervaring met e-commerce ondernemingen en de administratie/boekhouding hiervan opzetten en uitvoeren. Wij zorgen voor een betaalbare, maar boven alles een overzichtelijke boekhouding. De koppeling met Mollie, Shopify, Magento, Klarna of een verzend dienst als Post NL is snel gemaakt. Mollie is een Nederlandse payment service provider (betaalplatform) en Shopify is een e-commerceplatform voor online winkels en kassasystemen voor de detailhandel.

De betalingen kunnen via Mollie ontvangen worden, evenals het verwerken van retourneringen. Dit terwijl je de verkoop via Shopify doet, dit komt allemaal door de door ons ingestelde koppelingen! Door koppelingen goed in te stellen, te gebruiken en deze koppelingen te combineren, wordt de onderneming grotendeels geautomatiseerd.

Het instellen van deze automatisering is niet eenvoudig. Gelukkig is SFAA hierin gespecialiseerd. Wij regelen alle instellingen, door snel te schakelen profiteert jouw onderneming volop van de voordelen, zonder dat je zelf je handen vuil hoeft te maken.

Op het gebied van aan boekhoudsoftware gekoppelde automatiseringen is er veel innovatie. Het kan dus zijn dat jouw administratie achterloopt. De door ons ingestelde koppelingen zijn interactief, dit kan je een hoop geld, tijd en handelingen besparen. SFAA is verkozen tot het meest innovatieve administratiekantoor van Nederland 2020-2021. Zo zijn we altijd op de hoogte van nieuwe koppelingen die onze werkzaamheden kunnen verbeteren!

Vragen over je administratie?

Heb je vragen over je administratie? Hoe je geld kan besparen met je administratie of hoe je handige koppelingen in je boekhoudsoftware kunt implementeren? Neem contact met ons op! SFAA is here to help! Stuur ons een mailtje op info@sfaa.nl, liever direct iemand spreken? Bel dan naar +31 20 26 10 723.

image 14