Energiebewust ondernemen, geld besparen door te investeren in duurzame apparaten én rijkssubsidie ontvangen, het kan!

Met uw bedrijf energiebewust ondernemen én geld terugverdienen? Dat lijkt te mooi om waard te zijn, maar dankzij de Investeringssubsidie duurzame energie (ISDE) is het ook voor zakelijke gebruikers mogelijk om een subsidieaanvraag in te dienen.

In deze blog leggen we uit wanneer je ervoor in aanmerking komt. Lees dus snel verder welke mogelijkheden u heeft om geld te besparen (en het milieu een handje te helpen).

De Investeringssubsidie duurzame energie (ISDE) is door de regering in het leven geroepen voor zowel particulieren als ondernemers. Dankzij het energieakkoord van de regering is het mogelijk om energie bewust te ondernemen, zonder dat de kosten de pan uit stijgen. Het akkoord loopt tot 2020, maar wij raden u aan zo snel mogelijk gebruik te maken van de subsidie. U kunt als ondernemer subsidie krijgen wanneer u investeert in;

• Zonneboilers,
• Biomassa ketels,
• Pelletkachels en/of,
• Warmte te pompen

U komt al in aanmerking als u beschikt over een geldig KvK-nummer. Dus voor zowel de ZZP’ers als VOF’en, BV/NV’s, verenigingen, maatschappen en stichtingen liggen er kansen om energie bewust te ondernemen!

Let op! Er is maximaal € 70 miljoen beschikbaar in 2016

Voor de subsidieaanvraag vult u via deze link de aanvraag in, maar let wel op dat er voor 2016 een maximaal budget van € 70 miljoen is gereserveerd. Wees er dus snel bij, want op=op (aldus de overheid).

Kijk voor meer informatie op de site van de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland.

Meer weten?

Wilt u hulp bij de aanvraag van de ISDE subsidie, of heeft u andere vragen over het verkrijgen van subsidies voor ondernemers? Neem dan gerust contact met ons op! Bel ons op 020-2610723 of mail naar info@sfaa.nl. We helpen u graag met energiebewust ondernemen, geld besparen en subsidies te innen van de overheid.Energiebewust ondernemen, geld besparen door te investeren in duurzame apparaten én rijkssubsidie ontvangen, het kan!