Online administratie bij SFAA

Exact Online boekhouden door Administratiekantoor SFAA

De financiële administratie van jouw bedrijf. Het is waarschijnlijk niet je favoriete bezigheid, maar die van ons wel! De financiële en fiscale helden en heldinnen van SFAA zijn zeer gedreven als het gaat over financiën en helpen je graag. Wij werken met Exact Online, een online boekhoudprogramma. Met Exact Online boekhouden kun jij altijd en overal zien hoe je bedrijf er financieel voorstaat. Exact online boekhouding is helder, transparant en scheelt een hoop administratie en belasting ‘gedoe’. Zo houd jij meer tijd over om te ondernemen.

Kantoor foto 6
Kantoor foto 6
Kantoor Foto 2
Exact Online boekhouden is dé uitkomst

We begrijpen dat je als ondernemer altijd inzicht wilt hebben in jouw financiële administratie. Op die manier kun je toezicht houden op veranderingen en hier tijdig op inspelen. Om het zo makkelijk mogelijk te maken werken we bij SFAA met hoogwaardige administratiesoftware. Hiermee staat jouw gehele financiële administratie in de cloud. Ben je (nog) niet handig met financiële apps en boekhoudprogramma’s? Geen zorgen. In een persoonlijk gesprek leggen we graag uit hoe Exact boekhouding werkt.

Exact boekhoudsoftware, een goede keuze!

Nog niet iedereen is overgestapt op Exact Online boekhouden. Anno 2023 is dat best gek, aangezien we op andere vlakken wel meebewegen met de trends van de digitale revolutie. Voor iedereen die nog twijfelt over Exact Online boekhouden door SFAA hebben we de voordelen op een rijtje gezet:

Financiële administratie in 
de Cloud: hoe werkt dat?

Samenwerken met ondernemers en hen helpen om beter te worden is enorm belangrijk voor ons. Het slimme gebruik van de cloud maakt boekhouden online makkelijk en inzichtelijk. Daarom is SFAA een feest om mee samen te werken. In 2018 en 2020 was het dubbel feest. Toen wisten we namelijk de Exact Cloud Award te winnen. Dit is de jaarlijkse verkiezing voor accountants- en administratiekantoren in Nederland. SFAA is uitgeroepen tot hét administratiekantoor dat het meest innovatief is en uitblinkt in samenwerking met klanten. Daar zijn we natuurlijk trots op. Heel trots.

Financiële administratie bij 
SFAA: wij gaan verder

De financiële helden van SFAA kijken niet alleen naar het financiële proces. We kunnen ook bedrijfskundig met je meekijken. Wat kan er beter? Waar kan nog bespaard worden op de kosten? Hoe kun je jouw organisatieprocessen verbeteren? Hoe maak je meer kans op een financiering van de bank? Benieuwd wat we nog meer voor jouw bedrijf kunnen betekenen? Bekijk hier onze diensten op het gebied van financieel advies en financiële administratie.

Overstappen op Exact Online boekhouden

Begin vandaag nog met online boekhouden

image 14