Exact Online boekhouden door Administratiekantoor SFAA

De financiële administratie van jouw bedrijf. Het is waarschijnlijk niet je favoriete bezigheid, maar die van ons wel! De financiële en fiscale helden en heldinnen van SFAA zijn zeer gedreven als het gaat over financiën en helpen je graag. Wij werken met Exact Online, een online boekhoudprogramma. Met Exact Online boekhouden kun jij altijd en overal zien hoe je bedrijf er financieel voorstaat. Exact boekhouding is helder, transparant en scheelt een hoop administratie en belasting ‘gedoe’. Zo houd jij meer tijd over om te ondernemen.

Exact boekhouding: de 11 voordelen

Nog niet iedereen is overgestapt op Exact Online boekhouden. Anno 2019 is dat best gek, aangezien we op andere vlakken wel meebewegen met de trends van de digitale revolutie. Voor iedereen die nog twijfelt over Exact Online boekhouden door SFAA hebben we de voordelen op een rijtje gezet:

 1. Inzicht. Hoeveel komt er per maand binnen en hoeveel gaat eruit? Je checkt het met een paar muisklikken.
 2. Tijdbesparing. Scan je bonnetjes met je smartphone en verwerk ze direct.
 3. Goedkoper. Online boekhouden is sneller en efficiënter voor je online boekhouder. Daardoor betaal je minder.
 4. Samenwerken met je boekhouder. Je kunt tegelijk inloggen zodat je online boekhouder live met je mee kan kijken.
 5. Handige koppelingen. Koppel gemakkelijk je bankrekening, klanten, leveranciers of de Kamer van Koophandel aan je Exact boekhouding.
 6. Altijd en overal beschikbaar. Voer je bonnetjes in tijdens het reizen, check onderweg je bedrijfsfinanciën of neem je gegevens mee naar een klant.
 7. Back-ups en automatisch updaten. Geen paniek als je computer crasht, jouw online administratie staat nog online. De software update bovendien automatisch.
 8. Geen papierwerk. Alle gegevens zijn digitaal beschikbaar dus de multomappen mogen de deur uit!
 9. Makkelijk digitaal factureren. Een verkoopfactuur is binnen een minuut gemaakt en kun je direct digitaal versturen naar de klant.
 10. Veilig. Jouw data worden vergrendeld en op verschillende servers opgeslagen. Je online administratie is daardoor veel beter beveiligd dan op je eigen computer.
 11. Modern. Andere ondernemers werken steeds meer in de cloud. Doe jij ook aan boekhouden online? Dan gaat samenwerken een stuk makkelijker.

Exact Online boekhouden is dé uitkomst

We begrijpen dat je als ondernemer altijd inzicht wilt hebben in jouw financiële administratie. Op die manier kun je toezicht houden op veranderingen en hier tijdig op inspelen. Om het zo makkelijk mogelijk te maken werken we bij SFAA met hoogwaardige administratiesoftware, namelijk Exact Online. Met Exact Online boekhouden staat jouw gehele financiële administratie in de cloud. Ben je (nog) niet handig met financiële apps en boekhoudprogramma’s? Geen zorgen. In een persoonlijk gesprek leggen we graag uit hoe Exact boekhouding werkt.

Exact Online boekhouden met SFAA: een goede keuze!

Samenwerken met ondernemers en hen helpen om beter te worden is enorm belangrijk voor ons. Het slimme gebruik van de cloud maakt boekhouden online makkelijk en inzichtelijk. Daarom is SFAA een feest om mee samen te werken. Op 10 oktober 2018 was het dubbel feest op kantoor. Die dag wisten we namelijk de Exact Cloud Award te winnen. Dit is de jaarlijkse verkiezing voor accountants- en administratiekantoren in Nederland. SFAA is uitgeroepen tot hét administratiekantoor dat het meest innovatief is en uitblinkt in samenwerking met klanten. Daar zijn we natuurlijk trots op. Heel trots.

Overstappen op Exact Online boekhouden

Ben je nieuwsgierig geworden? We laten je graag zien hoe jij je financiële administratie in de cloud kan beginnen. Geheel vrijblijvend natuurlijk. Maak gelijk een afspraak of bel ons gerust voor meer informatie over Exact Online boekhouden. En hoewel we bij SFAA groot fan zijn van online boekhouden, ben je natuurlijk ook altijd welkom bij ons op kantoor!

Wil jij overstappen van je oude boekhouder naar SFAA? Met onze overstapservice is dit geen probleem; wij regelen het papierwerk met je oude boekhouder en geven jou een gratis spoedcursus tijdens een persoonlijk gesprek. Heb je vragen? Neem via het onderstaande formulier vrijblijvend contact met ons op of stuur ons een WhatsApp bericht.

  Bedrijfsnaam*

  Naam*

  E-mail*

  Telefoonnummer

  Jouw vraag

  Wat andere ondernemers van SFAA vinden:

  referentie http://www.eenmedia.nl/

  “SFAA is een professionele en ondernemende organisatie. Met name het pro-actief handelen en constructief meedenken met de ondernemer c.q. organisatie vind ik een belangrijke pré. Daarnaast is SFAA altijd ‘bereikbaar’ en wordt er adequaat gereageerd op vragen of iets dergelijks vanuit de organisatie. Daarmee is SFAA een fijne partner waar je op kunt bouwen en vertrouwen!”  – Jorrit Kuipers Een Media Group

  lees meer ervaringen van onze klanten