Online administratie bij SFAA

Detachering financieel adviseur

Heb jij behoefte aan financiële ondersteuning bij jou op kantoor? Lees alles over het inhuren van een financieel expert bij SFAA.

Video afspelen
Kantoor foto 6
Kantoor Foto 2

Inhuren van een financieel expert?
Het kan bij SFAA!

Het kan voorkomen dat je behoefte hebt aan langdurig financieel advies, in de vorm van tijdelijke versterking bij jou op kantoor. Het tijdelijk inhuren van een financieel adviseur is in veel gevallen aantrekkelijker dan iemand aannemen. SFAA detacheert haar financiële adviseurs voor diverse administratieve werkzaamheden. Van boekhouder tot controller: SFAA ondersteunt jouw financiële afdeling graag waar nodig.

Financieel adviseur | 

Detachering financiële ondersteuning

Om jouw verwachtingen in kaart te brengen, starten we de samenwerking altijd met een vrijblijvend verkennend gesprek. Aan de hand van dat gesprek selecteren wij de juiste financieel adviseur uit ons team voor jouw vraagstuk. Zo komt de continuïteit van jouw financiële afdeling niet in gevaar en ben je ervan verzekerd dat de werkzaamheden op hoog niveau worden uitgevoerd.

Ook als je al een financieel adviseur hebt, kun je SFAA gerust inschakelen voor jouw financiële vraagstukken. Onze financieel adviseurs en administrateurs werken veel samen met en bij andere administratiekantoren en nemen jou graag het werk uit handen. Heb je een controleverklaring nodig? Ook daarvoor kun je SFAA inschakelen!

Jouw financiële vraagstuk, onze zorg!
Doordat wij ons altijd volledig verdiepen in de branche waarin jij werkzaam bent, zijn onze financieel adviseurs in staat om zich aan te passen aan verschillende branches. Of je nu behoefte heeft aan een financieel adviseur, een bedrijfsmatig administrateur of een bedrijfskundig expert: SFAA heeft de kennis in huis om jouw vraagstukken te beantwoorden en op te lossen. Hoewel SFAA is gevestigd in Amsterdam, werken we in heel Nederland daarbij zorgen we er natuurlijk voor dat we regelmatig contact zoeken. Telefonisch, via e-mail, skype of door je gewoon uit te nodigen voor een kopje koffie!

Wacht niet langer

Begin vandaag nog met online boekhouden

image 14