Online administratie bij SFAA

IND voor ondernemers

Wil jij jouw IND aanvraag in orde maken? Binnen twee werkdagen regelen wij jouw openingsbalans!

Video afspelen over Wij zijn SFAA beginscherm
Kantoor foto 5
Kantoor Foto 2

Steeds vaker zien we dat buitenlandse ondernemers hun weg naar ons kantoor vinden voor een bevestiging voor hun IND aanvraag. Voor een IND voor ondernemers heb je namelijk bij de oprichting van de BV een openingsbalans nodig. Deze openingsbalans moet laten zien dat je een storting (in geld) hebt gedaan aan jouw BV. Een kantoor met een belastingconsulentennummer of geregistreerd Administratiekantoor kan dit voor je regelen. Wij regelen het altijd binnen 2 werkdagen. De begeleiding wordt meestal gedaan door externe partijen, omdat er toch wel aardig wat regels aan het opzetten van een BV zitten met buitenlandse moeders en buitenlanders die in Nederland komen wonen en werken. Wij regelen de financiële kant daarvoor. Kantoren als LXA de ondersteuning bij het juridische gedeelte.

IND laten regelen?

Wij kunnen een bevestiging maken van een balans en de storting van het geld, hiervoor hebben we wel wat documenten nodig. Onder andere het bankafschrift waaruit blijkt dat er geld wordt gestort op de rekening van de BV en de oprichtingsakte. Uiteraard hebben we ook het kenmerk van de aanvraag nodig en de brief waar in staat wat je op moet sturen. Het kenmerk van de aanvraag staat op de brief vermeld die je van de IND krijgt en begint altijd met een Z. We doen dit voor een vast tarief van € 175 exclusief de BTW.

Voor een verlenging, hebben wij de gehele boekhouding nodig voor een controle. Als wij die zelf voeren dan is dat natuurlijk makkelijk en hebben we niet veel meer van je nodig. Als er sprake is van een verlenging, maar wij hebben de administratie niet gevoerd dan zijn de kosten hoger. Wij moeten dan immers meer checken, dat kost meer tijd voor ons.

Wil je dat wij de aanvraag in orde maken voor je of heb je nog vragen? Vraag vrijblijvend een adviesgesprek aan!  Bel of mail ons dan gerust! 020 26 10 723 of info@sfaa.nl.

IND? Wat is dat?

IND is een afkorting voor de Immigratie- en Naturalisatiedienst. Buitenlanders die hier willen werken en wonen hebben een verblijfsvergunning en werkvergunning nodig in Nederland. Deze instelling zorgt daarvoor. Ben je nieuwsgierig? Je kunt ook even een kijkje nemen op de website: IND.

WIj regelen je boekhouding

Begin vandaag nog met online boekhouden

image 14