Online administratie bij SFAA

Online boekhouden voor makelaarskantoren en taxateurs

SFAA heeft vele makelaarskantoren en taxateurs in haar klantenbestand. Hierdoor zijn we gespecialiseerd in het behalen van het ultieme belastingvoordeel voor deze branche. Een branche waarin veel voordeel kan worden behaald en het belangrijk is dat de belasting goed volgens het boekje loopt.   Zo kun je veel tijd en geld besparen.  Download nu onze 10 gratis tips en zet de eerste stappen naar een overzichtelijke, nette en vooral besparende administratie. Wil je weten wat het uitbesteden van je administratie bij SFAA zou kosten? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan met de offerte tool. 

Fransen & Kroes Makelaars
Fransen & Kroes Makelaars
Guillaume Fransen
Read More
Als klein, relatief nieuw kantoor is de boekhouding niet het eerste waar je je mee bezig wilt houden, een hoop nieuwe termen en werkzaamheden. Dankzij de korte lijnen met onze accountmanager Pauline Dekker en het snelle schakelen van de rest van het team hebben wij hier vrijwel geen omkijken naar.
Makelaar BERT
Makelaar BERT
Bert Jonker
Read More
Als ondernemer heb ik geen zin in administratie, daarom werk ik nu al 5 jaar met SFAA. Ze passen goed bij ons, zijn altijd bereikbaar en hebben antwoord op onze vragen. Wij zijn tevreden en kijken uit naar een verdere samenwerking.
Jansen Smit Makelaars en Taxateurs
Jansen Smit Makelaars en Taxateurs
Erik Smit
Read More
Al jaren een uitstekende ervaring met SFAA, ze zijn snel, vriendelijk en behulpzaam. En geven goed advies. Dit bedrijf is zeker aan te bevelen!
Previous
Next
Kantoor foto 6
Kantoor Foto 2

SFAA: de specialist voor Makelaarskantoren en taxateurs 

Het belangrijkste voor elke administratie is het overzichtelijk hebben van je uitgaven en inkomsten, zo zie je precies waar je (te veel) geld aan uitgeeft, wat je grootste inkomstenbronnen zijn en hoe het met je onderneming gaat. SFAA is gespecialiseerd in het online administreren van jouw werk. Door in zee te gaan met SFAA heb je altijd en overal inzicht in de financiële status van jouw onderneming. Wij ontzorgen jouw makelaarskantoor van de administratie en boekhouding.

De drie grootste voordelen van SFAA volgens makelaars en taxateurs op een rij:

  • Tijdsbesparing: Tijd is geld, en dat weten wij ook!
  • Geldbesparing: Behaal het ideale belastingvoordeel.
  • Soepele samenwerking: SFAA staat bekend als uitstekende zakenpartner die je pro-actief bijstaat, bekroond met de gouden Luca level 4. 

Al met al: een hogere winst aan het einde van de streep en minder besteedde uren? Dat lijkt ons een win-win!

De werkwijze van SFAA

Wij zijn een online administratiekantoor, wat betekent dat wij online (in Exact online) jouw administratie verzorgen. Dit is kostenbesparend, gemakkelijk te begrijpen en geeft je altijd en overal inzicht in jouw financiën. 

Heb je al een boekhouder, maar wil je jouw bedrijfsadministratie graag aan SFAA overdragen? Wij zorgen ervoor dat je zorgeloos kan overstappen. Zo nemen we contact op met de voormalige boekhouder om de overstap zo efficiënt mogelijk te laten verlopen. Bij het opzetten of inrichten van jouw financiële administratie en bankkoppelingen word je proactief door SFAA begeleid. Wij leggen graag uit wat de mogelijkheden zijn van ons online boekhoudprogramma. Wil je meer weten over SFAA? Bekijk ons merkpaspoort!

Je makelaarskantoor koppelen aan de administratie

Bij SFAA hebben we veel ervaring met makelaarskantoren en taxateurs en de administraties hiervan opzetten en uitvoeren. Zo ben je verzekerd van een betaalbare, maar vooral ook overzichtelijke administratie. Hierin kan je precies zien hoeveel ruimte je nog hebt om investeringen te doen, aankopen te doen en zie je precies wanneer je recht hebt tegemoetkomingen. 

Er is veel innovatie op het gebied van automatiseringen gekoppeld aan boekhoudsoftware, dit betekent dan ook dat er vaak verbeter mogelijkheden zijn voor je administratie. Dit kan je tijd, geld en een hele hoop handelingen schelen.  SFAA is verkozen tot het meest innovatieve administratiekantoor van Nederland 2020-2021. Zo zijn we altijd op de hoogte van nieuwe koppelingen die onze werkzaamheden kunnen verbeteren!

Vragen over je administratie?

Heb je vragen over je administratie? Hoe je geld kan besparen met je administratie of hoe je handige koppelingen in je boekhoudsoftware kunt integreren? Neem contact met ons op! SFAA is here to help! Stuur ons een mailtje op info@sfaa.nl, liever direct iemand spreken? Bel dan naar +31 20 26 10 723. Met de button hieronder kan je vrijblijvend een offerte aanvragen.

Boekhoud dashboard