Overstapservice SFAA

Gratis Overstappen van administratiekantoor

Bij SFAA bieden we een gratis overstapservice aan wanneer je wilt overstappen naar SFAA. In 4 simpele stappen nemen wij jouw administratie over, zonder dat jij hier zelf iets voor hoeft te doen. Zo kun je binnen een week overstappen van administratiekantoor en operationeel zijn met je administratie in de cloud. Precies wat je wilt als je gaat overstappen van administratiekantoor!

Video afspelen over Wij zijn SFAA beginscherm
Kantoor foto 6
Kantoor Foto 2

Overstappen van administratiekantoor in 4 stappen

In 4 simpele stappen kan jij overstappen van administratiekantoor. Wat hoef je hier zelf voor te doen? Bij ons aan te geven wie je vorige boekhouder was, de rest doen wij! Zo makkelijk kan het zijn om over te stappen van boekhouder en te gaan naar een administratie in Exact online met SFAA:

Wat moet ik doen om over te stappen?

Met de overstapservice van SFAA hoef jij enkel de gegevens van je voormalige boekhouder door te geven. Wij nemen het contact met deze boekhouder op en nemen zijn gegevens over. Zo kan jij geheel moeiteloos overstappen van boekhouder. Mocht het voorkomen dat wij verdere vragen hebben, laat jouw persoonlijke accountmanager het weten! 

Nadat we de complete overzet hebben gedaan, lopen we samen door jouw administratie heen om zeker te weten dat alles goed staat. Zo gaan we gelijk goed, deskundig en efficiënt van start met onze samenwerking.

Gaat er geen data verloren?

Met de overstapservice van SFAA zorgen we ervoor dat de administratie in alle volledigheid wordt overgenomen, zo weten we zeker dat we na de overstap alles in ons beheer hebben. Daarna richten we de omgeving in, en checken we wat er bij de voorgaande boekhouder is gedaan. Er gaat dus geen data verloren tijdens de overstap naar SFAA. Zo kan jij geheel kosteloos en moeiteloos overstappen van administratiekantoor

Meer weten over het overstappen van administratiekantoor?

  Voor- en achternaam

  Je e-mailadres

  Je telefoonnummer

  Ik heb interesse in

  Over SFAA!

  Wij zijn SFAA. Ons kantoor staat in hartje Amsterdam. Veel klanten komen dan ook uit deze regio. Want het is wel zo fijn als je eens samen met ons een kopje koffie wil drinken terwijl we de financiën bespreken. Maar doordat we volledig in de cloud werken maakt het eigenlijk niet uit of je bedrijf nou om de hoek, op een waddeneiland of in het puntje van Limburg zit. We kunnen je altijd en overal van dienst zijn!

  Laat je boekhouding door ons doen

  Begin vandaag nog met online boekhouden

  Boekhoud dashboard