Administratiekantoor Amsterdam

Jong administratiekantoor zet de sector op zijn kop!

Woensdag 10 oktober 2018 was het groot feest bij Administratiekantoor SFAA. Het Amsterdamse administratiekantoor wist namelijk de Exact Cloud Awards te winnen. In een zinderende finale wist SFAA vijf andere finalisten voor te blijven en werd het uitgeroepen tot het beste administratiekantoor van Nederland.

Enorm trots

De Exact Cloud Award is dé jaarlijkse verkiezing voor accountants- en administratiekantoren in Nederland. De grootste leverancier van administratiesoftware roept Administratiekantoor SFAA daarmee uit tot hét administratiekantoor dat het innovatiefst is en het meest excelleert in samenwerking met klanten. Eigenaar Annelie Snijder is enorm trots op haar team en haar bedrijf: “Samenwerking is enorm belangrijk voor ons. Wij helpen ondernemers om beter te worden en zetten altijd in op innovatie. Het is geweldig om te merken dat dat ook echt werkt en gezien wordt!”

Jong kantoor: uniek in de sector

Door zijn overwinning schudt Administratiekantoor SFAA de sector op. De innovatieve werkwijze, moderne communicatiemiddelen en het slimme gebruik van de cloud dragen bij aan het succes. Opvallend is dat het administratiekantoor uit slechts 9 leden (m/v) bestaat met een gemiddelde leeftijd van 28. Uniek in de sector! Annelie: “Zo’n jong team snapt het belang van moderne communicatiemiddelen, real-time inzicht en dat je met behulp van innovaties veel zaken slimmer kunt organiseren. Zo gebruiken we vlogs om nieuwe processen en tools uit te leggen. Dat doen we onder meer voor The Avocado Show, 5miles, Boatsters, Colourful Rebel en GreenHome.”

Overtuigende pitch: krachtig totaalplaatje

Uit het juryrapport blijkt dat de jury veel waardering heeft voor de passie en missie van SFAA:

“Eigenaar Annelie Snijder en haar team helpen klanten met bedrijfseconomische blik aan groei. Een realtime administratie staat daarbij voorop. Cloud en innovatie zitten in de kassa van de klant. Indrukwekkend dat SFAA op afstand zaken in het kassasysteem aanpast om zo de administratieve processen te verbeteren en de managementrapportages klaar te hebben voor de 10e van de nieuwe maand.”

Bovendien overtuigde eigenaar Annelie Snijder met haar pitch ‘passie, prezi en missie’. De winnende pitch is hier te bekijken.

Over Administratiekantoor SFAA

Administratiekantoor SFAA werkt voor bedrijven uit alle branches. Wij hebben hierdoor enorm veel kennis in huis. De financiële en fiscale helden én heldinnen van SFAA weten dus waar ze over praten. Zo hebben wij in het team super precieze administrateurs, bedrijfskundigen en slimme financieel adviseurs. We zijn allemaal fanatiek als het gaat over financiën en het helpen van ondernemers. Voordat je tegen een financieel of fiscaal struikelblok aanloopt heeft Administratiekantoor SFAA het al opgelost. Maak hier kennis met administratiekantoor SFAA.

Financieel advies van het beste administratiekantoor van Nederland

Hoe ziet de kostenstructuur van jouw bedrijf er precies uit? En wat zijn je maandelijkse uitgaven en investeringen? Grote kans dat je als ondernemer dit niet allemaal overzichtelijk op een rijtje hebt. Je hebt het immers al druk genoeg! Daarom kun jij wel een administratiekantoor gebruiken die je proactief kan adviseren over je financiële administratie. En wie kan nou beter helpen dan het beste administratiekantoor van Nederland? Twijfel niet en neem contact met ons op! Stuur een e-mail naar info@sfaa.nl of bel direct naar +31 20-2610723. Onze financiële helden helpen je graag!