Online administratie bij SFAA

Aangifte vennootschapsbelasting (vpb)

Ben jij eigenaar van een BV of NV en wil jij jouw aangifte vennootschapsbelasting (vpb) uitbesteden? SFAA helpt!

Financieel advies Amsterdam
Kantoor foto 6
Kantoor Foto 2
Aangifte vennootschapsbelasting uitbesteden aan SFAA

De vennootschapsbelasting, ook wel vpb genoemd, is belasting die je betaalt over de winst als je eigenaar bent van een NV of BV. De aangifte vennootschapsbelasting is een jaarlijks terugkerende verplichting. Hierin geef je op hoeveel winst de BV of NV gemaakt heeft. Aan de hand daarvan wordt de vennootschapsbelasting berekend. De belasting voor rechtspersonen is eigenlijk hetzelfde als de inkomstenbelasting voor natuurlijke personen. Klik hieronder om direct een offerte aan te vragen.

Financiële administratie met administratiesoftware, apps en -tools

Na het opstellen van de jaarrekening van jouw onderneming verzorgt SFAA de aangifte vennootschapsbelasting. De aangifte moet voldoen aan de geldende wet- en regelgeving. Uiteraard kennen de financieel specialisten van Administratiekantoor SFAA alle ins en outs. 

Op afstand boekhouden

Na het aangeven van de vpb ontvang je een aanslag waarop staat wat jouw onderneming moet betalen. Hoe hoog dat bedrag is, hangt af van de winst en van het bedrag dat al aan voorbelasting betaald is aan het begin van het boekjaar. Doordat SFAA werkt met cloud software kan je het hele jaar zien hoe hoog dit bedrag is. Handig, dan weet je precies wanneer het slim is om te investeren!

Aangifte vennootschapsbelasting uitbesteden?

Meer weten of vragen? Neem contact op met Administratiekantoor SFAA! Wij staan voor je klaar om je te helpen met al je vragen! 

Boekhoud dashboard