Sfaa
Valse email van de belastingdienst in omloop.

Gisteren (05-08-2015) waarschuwde de belastingdienst via haar kanalen dat er valse e-mails in omloop zijn. De zogeheten ‘phishingmail’ zijn bijna niet van echt te onderscheiden. De titel luidt; ‘Belastingaangifte 2014’ en in de email wordt gevraagd om geld over te maken naar een zeker rekeningnummer.

Open de mail niet!

De belastingdienst waarschuwt de mail niet te openen en direct te verwijderen. De belastingdienst stuurt in sommige gevallen wel een email, maar daarin vraagt ze nooit om betalingen te verrichtten. Doe dit dan ook nooit via email!

Toch geld overgemaakt?

Mocht u de mail hebben ontvangen en geld overgemaakt hebben naar het rekeningnummer, dan wordt geadviseerd om aangifte te doen. De Belastingdienst ondersteunt u graag bij deze aangifte. U kunt contact opnemen met valseemail@belastingdienst.nl.

Mocht u vragen hebben over deze phishingmail, of zijn er andere mails die u niet helemaal vertrouwd? SFAA kijkt graag met u mee en adviseert waar nodig. Neem vrijblijvend contact met ons op via 020-2610723 of mail ons naar info@sfaa.nl.

 

Sfaa