Online administratie bij SFAA

Online boekhouden voor ondernemers

SFAA heeft meer dan 400 bedrijven in het klantenbestand. Hierdoor zijn we gespecialiseerd in het behalen van het ultieme belastingvoordeel voor elke onderneming. Met de online boekhoud software van Exact zorgen we altijd voor een real time inzicht in de financiële gezondheid van jouw onderneming.  Zo kun jij veel tijd en geld besparen. Wij ontzorgen jouw als ondernemer van de administratie en boekhouding op vijf manieren:

  • Geldbesparing: Behaal het ideale belastingvoordeel.
  • Soepele samenwerking: Altijd binnen 24 uur reactie van jouw persoonlijke accountmanager.
  • Overstapservice: Kosteloos en moeiteloos binnen 72 uur jouw administratie online
  • Alles in huis: SFAA waarborgt alle financiële services. Van de basale boekhouding en consultancy tot aan fiscale dienstverlening en pay-roll service. Alles gebeurt op één plek!
  • Innovatie: SFAA maakt gebruik van de nieuwste boekhoudsoftware en scan & herken service. Zoals Exact online, Visionplanner en Station 21. Zo heb jij 24 uur per dag real time inzicht in jouw financiën. 

Inmiddels zijn wij beloond door Exact online met een mooie award omdat wij ons al jaren bezig houden met innovatie en klantgerichte service. Waar wacht je nog op? Wij zijn jouw administratieve helpende hand! Neem nu vrijblijvend contact op!

Awards SFAA
Kantoor Foto 2
Kantoor foto 6

Kies voor SFAA!

Het belangrijkste voor elke administratie is het overzichtelijk hebben van je uitgaven en inkomsten, zo zie je precies waar je (te veel) geld aan uitgeeft, wat je grootste inkomstenbronnen zijn en hoe het met je onderneming gaat. SFAA is gespecialiseerd in het online administreren van jouw werk. Door in zee te gaan met SFAA heb je altijd en overal inzicht in de financiële status van jouw onderneming.
Als ondernemer is het ook belangrijk om dingen los te laten zodat jij kan doen waar je echt goed in bent: Ondernemen! Bij SFAA faciliteren we de ondernemer en denken we vanuit de perceptie van de ondernemer. Daarnaast heb jij jouw persoonlijke accountmanager. Hij of zij weet precies wat er speelt binnen jouw onderneming. Zo kunnen wij met je meedenken en je verder helpen.

 Administratie in de cloud

Als ondernemer zit het in je natuur om inzichten te willen hebben in de financiële status van je onderneming. Zo weet je namelijk precies welke kant jij op moet met je onderneming. Met een administratie in de cloud kun je ten alle tijden zien wat de financiële status van jouw onderneming is. Doordat de software gekoppeld is aan je bank weet je real time hoe je bedrijf er voor staat. 

Je kunt dan precies inzien hoeveel ruimte er is voor investeringen in je bedrijf, hoeveel vrije ruimte je in de WKR hebt in dat jaar en behaal je zo het ultieme belastingvoordeel. Zo zorgen wij dat je zonder moeite de inzichten krijgt die je nodig hebt om te groeien met je onderneming!

 Innovatie en digitalisering

Bij SFAA hebben we veel ervaring met het opzetten en uitvoeren van administraties. Zo ben je verzekerd van een betaalbare, maar vooral ook overzichtelijke administratie. Dit allemaal zonder hier zelf (veel) handelingen in te moeten verrichten. 

Er is veel innovatie op het gebied van automatiseringen gekoppeld aan boekhoudsoftware, dit betekent dan ook dat er vaak verbeter mogelijkheden zijn voor je administratie. Dit kan je tijd, geld en een hele hoop handelingen schelen. SFAA is verkozen tot het meest innovatieve administratiekantoor van Nederland 2020-2021 en nog steeds zijn wij één van de koplopers op het gebied van innovatie. Zo zijn we altijd op de hoogte van nieuwe koppelingen die onze werkzaamheden kunnen verbeteren!

Vragen over je administratie?

Heb je vragen over je administratie? Hoe je geld kan besparen met je administratie of hoe je handige koppelingen in je boekhoudsoftware kunt integreren? Neem contact met ons op! SFAA is here to help! Stuur ons een mailtje op info@sfaa.nl, liever direct iemand spreken? Bel dan naar +31 20 26 10 723. Met de button hieronder kan je vrijblijvend een offerte aanvragen.

Boekhoud dashboard