Wie is John?

Over John

Bij SFAA hebben we het vaak over John, maar wie is John? En waarom schrijven wij zo vaak over hem?
Op deze pagina leggen wij uit wat wij hier precies mee bedoelen, en stellen we John aan je voor. Misschien ben jij wel de John waar wij over schrijven!

Administratiekantoor Amsterdam SFAA teamfoto

Wie is John?

John staat open voor advies van onze accountmanagers en het implementeren hiervan. Zo behaalt hij namelijk het ultieme belastingvoordeel met zijn onderneming.

John reageert op vragen die wij hem stellen, communiceert over de dingen als afwijkende facturen, of andere opvallende zaken in zijn administratie. Hij levert op tijd alles aan wat aangeleverd moet worden voor de aangiftes.

Het doel van John is groeien met zijn onderneming. Dit betekent niet alleen dat hij in omzet wil stijgen, soms kan groeien ook zijn het optimaliseren van zijn onderneming, of zichzelf en de onderneming ontwikkelen. Een ding is zeker, John staat nooit stil.

Voordat John klant wordt kan hij goed kenbaar maken wat hij van SFAA verwacht bij het voeren van zijn administratie en het geven van advies. Zo weten wij hoe we jouw blij kunnen maken! Dit werkt ook andersom, zo weten we precies wat we aan elkaar hebben.

John is een ondernemer in hart en nieren en is hierom het liefst niet bezig met het administratie gedoe van zijn onderneming. Hij begrijpt dat dit belangrijk is, maar laat het over aan professionals.

John heeft nagedacht over zijn bedrijfsstructuur en de bijkomende belastingen en wilt graag het ultieme belastingvoordeel behalen. Dat is waar wij John bij helpen. Door onze ervaring met veel verschillende ondernemingen weten we precies hoe we jou kunnen adviseren, om zo het ultieme belastingvoordeel te behalen.

Ben jij John?

Herken jij je in de bovenstaande kenmerken? Dan past SFAA bij jou als ondernemer. De accountmanagers van SFAA helpen je graag verder met je administratie en het behalen van de doelen van je onderneming. Benieuwd naar wie wij zijn, en wat we voor je kunnen betekenen, kijk dan verder op de over ons pagina. Hier vertellen wij wie wij zijn, en waar we voor staan!

Financieel advies Amsterdam
Kantoor Foto 2

Overstappen op Exact Online boekhouden

Begin vandaag nog met online boekhouden

Boekhoud dashboard