Werken met deze hitte? Hoe doet u dat?
Werken met deze hitte? Hoe doet u dat?

Bent u een zelfstandige ondernemer en heeft u personeel in dienst, hoe gaat u om met het tropen klimaat? Heeft u aangepaste werktijden aangeboden aan uw werknemers? Of heeft u uw kantoor verhuist naar het strand? Lees meer over de mogelijkheden om het werken tijdens deze warme dagen dragelijk te maken.

Werkt u al in de cloud?

Heeft u alle nodige documenten en programma’s op uw laptop staan en kunt u buiten uw kantoor aan het werk? Dan kunt u tijdens deze warme dagen uw laptop mee naar het strand of een terras nemen. Bijna overal is er tegenwoordig een WIFI verbinding waar u gratis gebruik van kunt maken. Ook kunt u (bijna) overal gebruik maken van stopcontacten.

Beperk uw werktijden of stel zomerwerktijden in

Met het mooie weer kunt u voor uzelf en ook uw werknemers een tropenrooster instellen. Vroeg beginnen en eerder stoppen. Bijvoorbeeld van 7.00 tot 15.00, in plaats van gebruikelijke 9.00 tot 17.00.

Of bent u en uw personeel zo flexibel om in en ochtend- en in de avonduren te werken. Zo kunt u overdag nog even genieten van de zon!

Lekker koud op kantoor!

Heeft u toch geen mogelijkheid om buiten te gaan werken en zult u de hele dag op kantoor moeten zitten, dan kunt u altijd nog uw werkdagen dragelijk maken door een airco of een ventilator aan te schaffen. Deze kosten zijn uiteraard fiscaal aftrekbaar, want het wordt beschouwd als kantoorkosten.

Ook kunt u uw personeel verblijden met waterijsjes en verkoelende drankjes!

Overtuigd van de voordelen van werken in de cloud? SFAA legt u graag alle voordelen uit!
Meer weten, neem dan vrijblijvend contact met ons op via 020-2610723 of mail ons naar info@sfaa.nl.

Werken met deze hitte? Hoe doet u dat?