Verwerkersovereenkomst van SFAA

Verwerkersovereenkomst

In een verwerkersovereenkomst staat beschreven wie verantwoordelijk is bij de verwerking van persoonsgegevens als daarvoor een andere organisatie wordt ingeschakeld. In de overeenkomst wordt gesproken over een verantwoordelijke (dit ben jij!) en een verwerker (SFAA).

Kantoor Foto 2
Kantoor proost foto
Kantoor foto 5

Introductie verwerkersovereenkomst

Jij als Klant van SFAA B.V. hebt een account via SFAA bij de boekhoudsoftware en de fiscale software die wij gebruiken om jouw administratie bij te werken en jouw financiën op orde te brengen. Daarnaast gebruiken wij de mail voor communicatie. Wij nemen onze dienstverleners af bij een leverancier welke voldoet aan de AVG.

Van alle data die jij als klant met de boekhoudsoftware en die worden opgenomen zijn en blijven vallen onder de verantwoordelijkheid van jou als klant en jij voert daarover zelf het beheer, pas als wij deze data verwerken valt het onder onze verantwoordelijkheid. SFAA B.V. treedt op als verwerker. Met de inhoud van de ingevoerde data stellen wij rapportages op, maken wij aantekeningen op beschermde servers welke uitbesteed zijn en worden beheerd door een leverancier.

Samenwerking externe partij

In het belang van onze samenwerking slaan wij slechts noodzakelijke gegevens op. Gezien onze dienstverlening is dit privacygevoelige informatie.

Nadat je geen klant meer wenst te zijn, worden de gegevens bewaard voor 2 jaar, tenzij anders wordt verzocht. Deze tijd is nodig om eventuele overstappen en controles te kunnen faciliteren.

Daarna worden de gegevens verwijderd. Jij als Klant van SFAA B.V. (Verantwoordelijke) mag een groot belang hechten aan een adequate bescherming van je gegevens, die uitsluitend ten behoeve van de eerdergenoemde taken worden verwerkt en niet buiten dit verwerkingsdoel geschieden.

Meer over SFAA

Wij staan naar jou als ondernemer. We bekijken hoe de financiën ervoor staan en helpen om de administratie voor jou zo makkelijk mogelijk te maken. We werken in de cloud, dat is makkelijker en inzichtelijker. Ons doel is om ondernemers te laten ondernemen. Wij zijn goed in financiën en lossen administratie en belasting ‘gedoe’ op. De rekenwonders van SFAA lichten ook graag de financiële kant van je bedrijf door. We zien wat beter, makkelijker en zuiniger kan. Zo helpen we je om kosten te besparen. 

 

Heb je vragen of interesse?

Meer weten of vragen? Neem contact op met Administratiekantoor SFAA! Wij staan voor je klaar om je te helpen met al je vragen! 

Boekhoud dashboard