Online administratie bij SFAA

Financieel advies | Advieskantoor SFAA Amsterdam

Wij bij SFAA, het kantoor voor financieel advies voor ondernemers en bedrijven. We denken graag mee hoe jouw onderneming kan groeien en kosten kan besparen. Ben je benieuwd naar onze werkwijze? Lees alles over financieel advies op deze pagina.

Financieel advies Amsterdam
Kantoor Foto 4

Financieel advies voor ondernemers

Hoe ziet de kostenstructuur van jouw bedrijf of organisatie er uit? Hoeveel geef je elke maand uit aan licenties? Of hoeveel investeer je? Grote kans dat je dit niet precies weet. Dat is helemaal niet zo gek; maar wel zonde. Want meer inzicht in je financiële situatie leidt uiteindelijk tot meer winst.

De financiële en fiscale helden van SFAA weten waar ze over praten, en nemen jouw onderneming graag onder de loep. We geven financieel advies wat jij als ondernemer kunt gebruiken om te groeien. Je kan ons zien als je eigen financiële afdeling. We adviseren ondernemers natuurlijk over de financiële administratie van hun bedrijf, maar geven ook financieel advies aan ondernemers in privé. Meer informatie over financieel advies van SFAA?

Financieel advies op maat

Het team van SFAA is enorm nieuwsgierig. Dat is maar goed ook. We willen je het beste financiële advies geven en daarom is het belangrijk om je bedrijf goed te kennen. We verdiepen ons helemaal in de branche waar jij werkzaam in bent. Wat zijn de zaken waar je mee te maken krijgt? Tegen welke ondernemersvraagstukken loop je aan? Hoe ziet je bedrijf – van management tot werkvloer – er precies uit? Zodra we dat in kaart hebben geven we financieel advies waar je echt wat aan hebt. Bovendien helpen we om de administratie geheel of gedeeltelijk over te zetten naar onze Cloud omgeving. Lees meer over onze werkwijze.

Advies van SFAA, wat doen wij?

Onze specialisten weten alles van administratie en hebben ontzettend veel handige boekhoud tips. Maar daarnaast zijn we echte bedrijfskundigen. Dus kunnen we helpen met financieel advies op verschillende gebieden. Ons adviespakket bestaat uit:

Meer winst door financieel advies

Het doel van SFAA is om bedrijven te helpen groeien. Goed financieel advies kan een enorme kostenbesparing opleveren en dat betekent meer winst/ruimte om te investeren. Binnen veel organisaties wordt er niet efficiënt geld uitgegeven. De frisse blik van onze financiële helden kan je bedrijf veel opleveren. We zorgen ervoor dat er meer inzicht is; dat is de eerste stap naar een kostenbesparing voor jouw bedrijf. Maar we kijken niet alleen naar overbodige kosten, we geven ook bedrijfskundig advies. We onderzoeken hoe bedrijfsprocessen efficiënter kunnen en wat je allemaal kan automatiseren. 

Niet zelden kunnen organisaties tot wel 50% besparen. “Dat is veel!”, horen we je denken. Dat komt doordat we verder dan de inkoopkosten en de algemene kosten kijken. We werpen ook een kritische blik op de bedrijfsprocessen en de externe uren die worden ingekocht.

Financieel advies voor elk bedrijf

Financieel advies is onze specialiteit. We helpen veel bedrijven waar we vaak verder kijken dan de financiën. Bedrijfskundig hebben we namelijk ook veel te bieden. Maar ook gevestigde bedrijven hebben veel aan onze frisse blik. Kortom; financieel advies voor elk bedrijf, of je nou een spiksplinternieuwe start-up hebt, een groot bedrijf hebt óf al 50 jaar mee draait.

Over SFAA!

Wij zijn SFAA. Ons kantoor staat in hartje Amsterdam. Veel klanten komen dan ook uit deze regio. Want het is wel zo fijn als je eens samen met ons een kopje koffie wil drinken terwijl we de financiën bespreken. Maar doordat we volledig in de cloud werken maakt het eigenlijk niet uit of je bedrijf nou om de hoek, op een waddeneiland of in het puntje van Limburg zit. We kunnen je altijd en overal van dienst zijn!

Meer informatie over financieel advies?

  Voor- en achternaam

  Je e-mailadres

  Je telefoonnummer

  Ik heb interesse in

  Wacht niet langer

  Begin vandaag nog met online boekhouden

  Boekhoud dashboard