Online administratie met Exact online

Administratie software

SFAA werkt met een uitgebreid pakket aan online administratie software; van een boekhoudpakket in de cloud tot een app om jouw facturen en bonnetjes mee in te scannen. Door gebruik van Exact Online booekhouding, handige koppelingen en ondersteunende programma’s is  jouw administratie altijd op orde!

Kantoor foto 6
Financieel advies Amsterdam
Kantoor foto 5
Kantoor Foto 2

Administratie software - realtime inzicht in jouw financiën!

Het team van Administratiekantoor SFAA begrijpt dat jij als ondernemer realtime inzicht wilt hebben in jouw financiële administratie en situatie. Alleen met dit inzicht is het mogelijk om tijdig bij te sturen en kun je continu monitoren welke veranderingen zich voordoen. Daarom werken we met hoogwaardige administratie software.

Exact Online boekhouden is dé uitkomst

We begrijpen dat je als ondernemer altijd inzicht wilt hebben in jouw financiële administratie. Op die manier kun je toezicht houden op veranderingen en hier tijdig op inspelen. Om het zo makkelijk mogelijk te maken werken we bij SFAA met hoogwaardige administratiesoftware. Hiermee staat jouw gehele financiële administratie in de cloud. Ben je (nog) niet handig met financiële apps en boekhoudprogramma’s? Geen zorgen. In een persoonlijk gesprek leggen we graag uit hoe Exact boekhouding werkt.

Financiële administratie in de Cloud: hoe werkt dat?

Samenwerken met ondernemers en hen helpen om beter te worden is enorm belangrijk voor ons. Het slimme gebruik van de cloud maakt boekhouden online makkelijk en inzichtelijk. Daarom is SFAA een feest om mee samen te werken. In 2018 en 2020 was het dubbel feest. Toen wisten we namelijk de Exact Cloud Award te winnen. Dit is de jaarlijkse verkiezing voor accountants- en administratiekantoren in Nederland. SFAA is uitgeroepen tot hét administratiekantoor dat het meest innovatief is en uitblinkt in samenwerking met klanten. Daar zijn we natuurlijk trots op. Heel trots.

Boekhouding in de cloud met Exact Online

SFAA werkt met een uitgebreid pakket; van een boekhoudpakket in de cloud tot een app om jouw facturen en bonnetjes mee in te scannen. Online boekhouden scheelt enorm veel tijd en zorgt ervoor dat je altijd en overal toegang hebt tot jouw administratie. Bovendien wordt tijdrovend administratiewerk geautomatiseerd en kun je gemakkelijk online samenwerken met SFAA.

Administratiekantoor SFAA is gespecialiseerd in software zoals Exact, maar kan je uiteraard ook ondersteunen of adviseren als je een ander administratie softwareprogramma gebruikt voor jouw financiële administratie.

Exact boekhoudsoftware, een goede keuze!

Nog niet iedereen is overgestapt op Exact Online boekhouden. Anno 2023 is dat best gek, aangezien we op andere vlakken wel meebewegen met de trends van de digitale revolutie. Voor iedereen die nog twijfelt over Exact Online boekhouden door SFAA hebben we de voordelen op een rijtje gezet:

Hoeveel komt er per maand binnen en hoeveel gaat eruit? Je checkt het met een paar muisklikken.

Scan je bonnetjes met je smartphone en verwerk ze direct.

Online boekhouden is sneller en efficiënter voor je online boekhouder. Daardoor betaal je minder.

Je kunt tegelijk inloggen zodat je online boekhouder live met je mee kan kijken.

Koppel gemakkelijk je bankrekening, klanten, leveranciers of de Kamer van Koophandel aan je Exact boekhouding.

Voer je bonnetjes in tijdens het reizen, check onderweg je bedrijfsfinanciën of neem je gegevens mee naar een klant.

Geen paniek als je computer crasht, jouw online administratie staat nog online. De software update bovendien automatisch.

Alle gegevens zijn digitaal beschikbaar dus de multomappen mogen de deur uit!

Een verkoopfactuur is binnen een minuut gemaakt en kun je direct digitaal versturen naar de klant.

Jouw data worden vergrendeld en op verschillende servers opgeslagen. Je online administratie is daardoor veel beter beveiligd dan op je eigen computer.

Andere ondernemers werken steeds meer in de cloud. Doe jij ook aan boekhouden online? Dan gaat samenwerken een stuk makkelijker.

Contact formulier meer informatie boekhoudsoftware!

  Voor- en achternaam

  Je e-mailadres

  Je telefoonnummer

  Ik heb interesse in

  Ook boekhouden in de cloud?

  Neem contact op met Administratiekantoor SFAA!
  Boekhoud dashboard