Online administratie bij SFAA

Administratie software

SFAA werkt met een uitgebreid pakket aan online administratie software; van een boekhoudpakket in de cloud tot een app om jouw facturen en bonnetjes mee in te scannen.

Kantoor foto 6
Financieel advies Amsterdam
Kantoor foto 5

Administratie software – realtime inzicht in jouw financiën!

Het team van Administratiekantoor SFAA begrijpt dat jij als ondernemer realtime inzicht wilt hebben in jouw financiële administratie en situatie. Alleen met dit inzicht is het mogelijk om tijdig bij te sturen en kun je continu monitoren welke veranderingen zich voordoen. Daarom werken we met hoogwaardige administratie software.

Boekhouding in de cloud met Exact Online

SFAA werkt met een uitgebreid pakket; van een boekhoudpakket in de cloud tot een app om jouw facturen en bonnetjes mee in te scannen. Online boekhouden scheelt enorm veel tijd en zorgt ervoor dat je altijd en overal toegang hebt tot jouw administratie. Bovendien wordt tijdrovend administratiewerk geautomatiseerd en kun je gemakkelijk online samenwerken met SFAA.

Administratiekantoor SFAA is gespecialiseerd in software zoals Exact, maar kan je uiteraard ook ondersteunen of adviseren als je een ander administratie softwareprogramma gebruikt voor jouw financiële administratie.

SFAA ondersteunt

Of je nu net over bent gegaan op een nieuw boekhoudprogramma of nog geen idee hebt welke software je het beste kunt gebruiken; SFAA helpt jou bij de keuze voor het juiste boekprogramma.

Ook boekhouden in de cloud?

Neem contact op met Administratiekantoor SFAA!
image 14