Detachering financieel personeel SFAA

Detachering financieel personeel

Heb jij liever SFAA niet als administratieve afdeling op afstand, maar juist liever SFAA in huis halen? Dan kan detachering van financieel personeel hier de oplossing voor zijn. Detachering van financieel personeel houdt in dat één van de experts van SFAA tijdelijk (voor een aantal dagen) komt werken voor jouw bedrijf. Zo kan jij tijdelijke problemen makkelijk tackelen. Meer weten over detachering van financieel personeel bij SFAA? Klik hieronder!

Video afspelen
Kantoor foto 6
Kantoor Foto 2

Detachering financieel personeel | financieel adviseurs

Het kan voorkomen dat je behoefte hebt aan langdurig financieel advies, in de vorm van tijdelijke versterking bij jou op kantoor. Het tijdelijk inhuren van een financieel adviseur is in veel gevallen aantrekkelijker dan iemand aannemen. SFAA detacheert haar financieel adviseurs voor diverse administratieve werkzaamheden. Van boekhouder tot jaarrekening specialist: SFAA ondersteunt jouw financiële afdeling graag waar nodig.

Jaarrekeningen specialist | Detachering financieel personeel

De jaarrekening specialisten van SFAA hebben ruime ervaring in het brede spectrum van alle financiële aspecten die komen kijken bij de boekhouding, jaarwerk/vpb aangifte en complexere vraagstukken omtrent jouw onderneming. Heb jij tijdelijk behoefte aan iemand die beschikt over ruime kennis op dit gebied? SFAA is here to help! SFAA detacheert jaarrekening specialisten die jou tijdelijk kunnen helpen om dit probleem op te lossen. Zo wordt SFAA tijdelijk jouw interne financiële afdeling i.p.v. jouw financiële afdeling op afstand

Assistent accountant | Detachering financieel personeel

De assistent accountants van SFAA verzorgen voor hun klanten de administratie. Zij houden dan ook direct contact met de klant. Heb jij tijdelijk een assistent accountant nodig wie zich direct bezig houdt met jouw administratie bij jou op kantoor? Dan kan het detacheren van een assistent accountant hier een oplossing in bieden. De assistent accountants van SFAA verzorgen niet alleen jouw administratie. Zij denken ook met jou mee hoe jouw onderneming het beste kan groeien.  

Financieel administratief medewerker | Detachering financieel personeel

Zit jij met veel facturen en bonnetjes die je moet inboeken? Zie jij door de facturen en bonnetjes de administratie niet meer? Heb jij liever iemand op kantoor zitten die dit voor jou oppakt? Wellicht kan het detacheren van een financieel administratief medewerker hiervoor de oplossing bieden. Klik hieronder om de mogelijkheden te bekijken!

REFERENTIES
Wat onze klanten zeggen
Het laatste waar ik als ondernemer zin in heb is het bijhouden van onze administratie, we zijn daarom in contact gekomen met SFAA en wisten direct dat hun visie en service goed aansloten bij de onze.
Bert Jonker
Makelaar Bert
Erik Smit
Jansen Smit Makelaars en Taxateurs
REFERENTIES
Wat onze klanten zeggen
Al jaren een uitstekende ervaring met SFAA, ze zijn snel, vriendelijk en behulpzaam. En geven goed advies. Dit bedrijf is zeker aan te bevelen!
Erik Smit
Jansen Smit Makelaars en taxateurs
Joppe Out
Greenhouse
REFERENTIES
Wat onze klanten zeggen
Wij hebben onze hele financiële administratie onder gebracht bij SFAA en zijn hierover zeer te spreken. Wat ik zelf erg prettig vind is het snelle schakelen. Als er vragen zijn dan heb je binnen 1 dag een reactie.
Joppe Out
Greenhome
Bert Jonker
Makelaar Bert

Voordelen detachering van financieel personeel

Detachering van financieel personeel brengt kennis en ervaring met zich mee

Detachering van financieel personeel voorkomt dat je vaste lasten oplopen door een vaste aanstelling. Daarnaast voorkom je ook eventuele kosten voor werving en selectie.

Een nieuwe medewerker van buitenaf kan met een frisse blik tot nieuwe interessante inzichten komen voor jouw organisatie

Meer informatie over detachering van financieel personeel?

  Voor- en achternaam

  Je e-mailadres

  Je telefoonnummer

  Ik heb interesse in

  Wacht niet langer

  Begin vandaag nog met online boekhouden

  Boekhoud dashboard