Over SFAA

Enthousiast, betrokken en kostenbesparend

Wij zijn een online administratiekantoor. Dat betekent dat je bij ons geen bonnetjes hoeft te plakken of hoeft te slepen met multomappen. Het is ook niet nodig om bestanden heen en weer te mailen, of eindeloos in excel tabbladen te speuren. We werken in een boekhoudprogramma in de cloud. Daardoor heb je live inzicht hebt in de administratie. Je kan overal en altijd zien wat je resultaten zijn, hoeveel geld binnenkomt, hoeveel eruit gaat en wat je winst is. Helder, transparant en bovendien minder gedoe. Zo houd jij met een administratie bij SFAA meer tijd over om te ondernemen! Meer weten over SFAA? Lees de pagina!

Fransen & Kroes Makelaars
Fransen & Kroes Makelaars
Guillaume Fransen
Read More
Als klein, relatief nieuw kantoor is de boekhouding niet het eerste waar je je mee bezig wilt houden, een hoop nieuwe termen en werkzaamheden. Dankzij de korte lijnen met onze accountmanager Pauline Dekker en het snelle schakelen van de rest van het team hebben wij hier vrijwel geen omkijken naar.
MARE
MARE
Kees-Jan Hoogeveen
Read More
Voorheen vonden we het prettig als er iemand bij ons op kantoor kwam, omdat je deze dan makkelijk aan kan vliegen met eventuele vragen. Maar we hebben gemerkt dat dit eigenlijk niet nodig is als het online goed werkt, we kunnen nu altijd schakelen met jullie. Daarnaast geeft Exact online al het inzicht wat je nodig hebt.
Jansen Smit Makelaars en Taxateurs
Jansen Smit Makelaars en Taxateurs
Erik Smit
Read More
Al jaren een uitstekende ervaring met SFAA, ze zijn snel, vriendelijk en behulpzaam. En geven goed advies. Dit bedrijf is zeker aan te bevelen!
IBT Marktonderzoek
IBT Marktonderzoek
Eelco Hofma
Read More
Als ondernemer vind ik mijn eigen bedrijf geweldig. Bedrijfsvoering, inhoudelijk met mijn vak bezig zijn, allemaal zaken waar ik graag mijn tijd aan besteed. Het voeren van de administratie heeft echter niet direct mijn belangstelling. Gelukkig is dat in goede handen bij SFAA: vlotte en correcte verwerking en continue kunnen beschikken over actuele cijfers. En dat alles tegen een fatsoenlijk tarief. Daarom breng ik mijn administratie graag onder bij SFAA.
Makelaar BERT
Makelaar BERT
Bert Jonker
Read More
Als ondernemer heb ik geen zin in administratie, daarom werk ik nu al 5 jaar met SFAA. Ze passen goed bij ons, zijn altijd bereikbaar en hebben antwoord op onze vragen. Wij zijn tevreden en kijken uit naar een verdere samenwerking.
Previous
Next
Financieel advies Amsterdam
Kantoor Foto 2
Kantoor Foto 4

Innovatief administratiekantoor

Bij SFAA hebben we veel ervaring met het opzetten en uitvoeren van administraties. Zo ben je verzekerd van een betaalbare, maar vooral ook overzichtelijke administratie. Dit allemaal zonder hier zelf (veel) handelingen in te moeten verrichten.

Er is veel innovatie op het gebied van automatisering gekoppeld aan boekhoudsoftware; dit betekent dan ook dat er vaak verbeteringsmogelijkheden zijn voor je administratie. Dit kan je tijd, geld en een hele hoop handelingen besparen. SFAA is verkozen tot het meest innovatieve administratiekantoor van Nederland 2020-2021 en nog steeds zijn wij één van de koplopers op het gebied van innovatie. Zo zijn we altijd op de hoogte van nieuwe koppelingen die onze werkzaamheden kunnen verbeteren! Een echt innovatief administratiekantoor dus!

Team foto 1

Administratiekantoor in hartje Amsterdam

Ons online administratiekantoor is niet alleen online gevestigd. Ons echte kantoor zit aan het Koningsplein, hartje Amsterdam dus. Kom gerust eens langs om de financiën te bespreken! Omdat we een online administratiekantoor zijn hoeft dit natuurlijk niet. Het maakt niet uit of je om de hoek zit of in het onderste puntje van Limburg. We helpen graag, online of in het echt!

Online administratiekantoor

SFAA is een online administratiekantoor en maakt dus veel gebruik van innovatieve, online tools en apps. Over de tools en apps van SFAA kunnen we veel vertellen. Het team van SFAA zit bovenop de ontwikkelingen van financiële apps en online tools. Wij willen het voor de ondernemer zo makkelijk mogelijk maken dus zoeken we altijd naar handige nieuwe hulpmiddelen.

Niet iedereen is natuurlijk een online held. Geen zorgen. Ons team helpt u heel graag online de weg te vinden naar een makkelijkere administratie. Dat is het voordeel van een online administratiekantoor. Meer weten over SFAA en onze online administratie?  Lees verder via de onderstaande button of vraag vrijblijvend meer informatie aan. 

De financiële helden van Administratiekantoor SFAA

De financiële en fiscale helden van SFAA weten waarover ze praten. Doordat we werken met bedrijven uit alle branches hebben we super veel kennis in huis. Hiermee kunnen we ondernemers echt verder helpen met ons gespecialiseerde advies. In het SFAA team van financiële rekenwonders zitten super precieze administrateurs, bedrijfskundigen en slimme financieel adviseurs. We zijn allemaal fanatiek als het gaat over financiën en het helpen van ondernemers. Doordat we met het hele team van specialisten op een plek zitten kunnen we snel schakelen en elk ondernemersprobleem tackelen.

Je kan ons zien als je eigen financiële afdeling. Een team specialisten die de financiën van je bedrijf managed en je adviseert waar dit nodig is. We zijn onze klanten graag een stap voor. Voordat je tegen een financieel struikelblok aanloopt hebben wij het al opgelost. Zo kan jij focussen op wat echt belangrijk is!

Merkpaspoort SFAA

In ons merkpaspoort kun je meer lezen over SFAA. Zo kun je lezen waar wij voor staan en waarom SFAA er is. Met dit merkpaspoort brengen wij de identiteit van SFAA over, zo weet jij precies wie wij zijn en waarom wij bij jou als ambitieuze ondernemer passen. Wil je na het lezen van deze pagina meer weten over SFAA? Bekijk het merkpaspoort direct via de onderstaande button!

Waarom SFAA?

Het belangrijkste voor elke administratie is het overzichtelijk hebben van je uitgaven en inkomsten, zo zie je precies waar je (te veel) geld aan uitgeeft, wat je grootste inkomstenbronnen zijn en hoe het met je onderneming gaat. SFAA is gespecialiseerd in het online administreren van jouw werk. Door in zee te gaan met SFAA heb je altijd en overal inzicht in de financiële status van jouw onderneming.
Als ondernemer is het ook belangrijk om dingen los te laten zodat jij kan doen waar je echt goed in bent: Ondernemen! Bij SFAA faciliteren we de ondernemer en denken we vanuit de perceptie van de ondernemer. Daarnaast heb jij jouw persoonlijke accountmanager. Hij of zij weet precies wat er speelt binnen jouw onderneming. Zo kunnen wij met je meedenken en je verder helpen.

Meer weten over wat SFAA voor jou kan betekenen? Neem contact op!

    Voor- en achternaam

    Je e-mailadres

    Je telefoonnummer

    Ik heb interesse in