Over SFAA

Enthousiast, betrokken en kostenbesparend

Wij staan naast jou als ondernemer. We bekijken hoe de financiën ervoor staan en helpen om de administratie voor jou zo makkelijk mogelijk te maken. We werken in de cloud, dat is makkelijker en inzichtelijker. Ons doel is ondernemers te laten ondernemen. Wij zijn goed in financiën en lossen administratie en belasting ‘gedoe’ op. De rekenwonders van SFAA lichten ook graag de financiële kant van je bedrijf door. We zien wat beter, makkelijker en zuiniger kan. Zo helpen we je om kosten te besparen. Meer weten over SFAA? Lees deze pagina!

Video afspelen
Kantoor Foto 1
Kantoor Foto 2
Kantoor Foto 4

Wij maken boekhouden
makkelijk

Wij zijn een online administratiekantoor. Dat betekent dat je bij ons geen bonnetjes hoeft te plakken of hoeft te slepen met multomappen. Het is ook niet nodig om bestanden heen en weer te mailen. We werken in een boekhoudprogramma in de cloud. Daardoor heb je live inzicht hebt in de administratie. Je kan overal en altijd zien wat je resultaten zijn. Hoeveel geld binnenkomt, hoeveel eruit gaat en wat je winst is. Helder, transparant en bovendien minder gedoe. Zo hou jij met een administratie bij SFAA meer tijd over om te ondernemen!

Team foto 1

Administratiekantoor in hartje Amsterdam

Ons online administratiekantoor is niet alleen online gevestigd. Ons echte kantoor zit aan het Koningsplein, hartje Amsterdam dus. Kom gerust eens langs om de financiën te bespreken! Omdat we een online administratiekantoor zijn hoeft dit natuurlijk niet. Het maakt niet uit of je om de hoek zit of in het onderste puntje van Limburg. We helpen graag, online of in het echt!

Over SFAA: Apps en tools

Over de tools en apps van SFAA kunnen we veel vertellen. Het team van SFAA zit bovenop de ontwikkelingen van financiële apps en online tools. Wij willen het voor de ondernemer zo makkelijk mogelijk maken dus zoeken we altijd naar handige nieuwe hulpmiddelen.

Niet iedereen is natuurlijk een online held. Geen zorgen. Ons team helpt u heel graag online de weg te vinden naar een makkelijkere administratie. Dat is het voordeel van een online administratiekantoor. Meer weten over SFAA en onze online administratie? Vraag een gratis adviesgesprek aan of bekijk onze website!

Annelie Snijder
Pauline Dekker
Naline Oepasie
Jack Koning
Pasfoto Youp
Leon Schumacher
Bart van Kooten
Mardelon Smuller
Jordi Souverijn
Jakira van der Tuuk

De financiële helden van Administratiekantoor SFAA

De financiële en fiscale helden van SFAA weten waarover ze praten. Doordat we werken met bedrijven uit alle branches hebben we super veel kennis in huis. Hiermee kunnen we ondernemers echt verder helpen met ons gespecialiseerde advies. In het SFAA team van financiële rekenwonders zitten super precieze administrateurs, bedrijfskundigen en slimme financieel adviseurs. We zijn allemaal fanatiek als het gaat over financiën en het helpen van ondernemers. Doordat we met het hele team van specialisten op een plek zitten kunnen we snel schakelen en elk ondernemersprobleem tackelen.

Je kan ons zien als je eigen financiële afdeling. Een team specialisten die de financiën van je bedrijf managed en je adviseert waar dit nodig is. We zijn onze klanten graag een stap voor. Voordat je tegen een financieel struikelblok aanloopt hebben wij het al opgelost. Zo kan jij focussen op wat echt belangrijk is!

Merkpaspoort SFAA

In ons merkpaspoort kun je meer lezen over SFAA. Zo kun je lezen waar wij voor staan en waarom SFAA er is. Met dit merkpaspoort brengen wij de identiteit van SFAA over, zo weet jij precies wie wij zijn en waarom wij bij jou als ambitieuze ondernemer passen. Wil je na het lezen van deze pagina meer weten over SFAA? Bekijk het merkpaspoort direct via de onderstaande button!