Online administratie bij SFAA

Financiële analyse voor ondernemers

Wil je weten wat de financiële gezondheid van jouw onderneming is? Of heb jij een financiële rapportage nodig voor een kredietaanvraag? SFAA helpt ondernemers met een financiële analyse! Met een financiële analyse van je onderneming krijg je de inzichten die je nodig hebt om te kunnen groeien met je onderneming. 

Financieel advies Amsterdam
Kantoor Foto 2
Kantoor foto 6

Financiële analyse en rapportage: meer inzicht in jouw financiën!

Hoe staat jouw bedrijf er op dit moment financieel voor? En hoe ziet de financiële toekomst eruit? Wij hebben geen glazen bol op ons kantoor staan. Toch helpen we ondernemers om de financiële toestand van hun onderneming in kaart te brengen door middel van een financiële analyse. Dit doen we door de huidige en eerdere financiële situatie van je onderneming te gebruiken om zo een goed beeld te geven van de financiële gezondheid van je organisatie. Zo laten we zien wat de huidige situatie betekent voor de toekomstige financiële situatie. En geven we advies om te zorgen dat het in de toekomst goed blijft gaan. en je kunt groeien met je onderneming. Zo kan SFAA bijvoorbeeld een inschatting maken van jouw financiële situatie op het moment dat je met pensioen gaat. Heb je alles goed voor elkaar of kunnen we samen nog het een en ander regelen? En dat is natuurlijk heel fijn om te weten.

Financiële analyse uitbesteden aan Administratiekantoor SFAA

Je wilt jouw financiële analyse uitbesteden aan Administratiekantoor SFAA. Dan zijn er verschillende soorten financiële analyses die handig zijn in verschillende situaties. Hieronder een rijtje van de soorten financiële analyses en rapportages voor ondernemers die wij bij SFAA kunnen uitvoeren. 

Geen idee welke financiële analyse je precies nodig hebt? Geen zorgen, je bent niet de enige. Neem gerust contact met ons op. Dan kunnen we samen kijken waar je het meest aan hebt.

Financiële analyse van SFAA Amsterdam? Neem contact op!

Vanuit ons kantoor in hartje Amsterdam maken wij financiële rapportages en analyses voor allerlei bedrijven. Vind je het fijn om met een kopje koffie jouw financiën te bespreken? Dat kan! Neem contact op en we nodigen je graag uit!

  Voor- en achternaam

  Je e-mailadres

  Je telefoonnummer

  Ik heb interesse in

  Financiële analyse voor inzicht in de financiële gezondheid van je onderneming

  Het is natuurlijk goed om te weten hoe jouw bedrijf er financieel voorstaat. En of je tegen een financieel stootje kan. Want wat als je arbeidsongeschikt raakt? En is er straks genoeg geld om als je 70 bent lekker van het leven te kunnen genieten? Jouw financiële analyse uitbesteden heeft veel voordelen. De rekenwonders van SFAA gaan met jou om tafel zitten om te kijken hoe het gaat met je financiën. En natuurlijk maken we ook en plan om te zorgen dat alles in orde komt mocht het eens financieel wat minder gaan. Een goede financiële rapportage analyse geeft jou als ondernemer meer rust. 

  Financiële analyse noodzakelijk bij krediet aanvragen bij de bank

  Een financiële analyse is nodig om voorbereid te zijn op de toekomst. Maar wil je krediet aanvragen bij de bank dan willen zij natuurlijk ook zien dat jij jouw geldzaken voor elkaar hebt. De financiële rapportage en analyse is voor investeerders vaak het belangrijkste hoofdstuk van het ondernemingsplan. Dus wil je binnenkort gaan investeren? Dan kunnen wij helpen. Jouw financiële analyse uitbesteden is handig. Wij zorgen dat het er allemaal netjes uitziet. En we gaan graag met ondernemers aan tafel zitten om ze voor te bereiden op een financieringsgesprek. Want dat is voor veel ondernemers natuurlijk geen dagelijkse kost. Onze financiële toppers weten hoe je zo’n gesprek voert en helpen je op weg. Want ons doel is jouw bedrijf te helpen groeien!

  Financiële analyse nodig?

  Neem contact op met Administratiekantoor SFAA voor een financiële analyse speciaal voor ondernemers. 

  Boekhoud dashboard