Online administratie bij SFAA

Aangifte omzetbelasting

Wil jij zeker zijn dat jouw BTW aangifte in orde is? SFAA regelt jouw complete aangifte omzetbelasting zodat jij hier geen zorgen aan hebt! Zo kan jij je focussen wat echt belangrijk is, groeien met je onderneming!

Kantoor foto 6
Kantoor Foto 4
Kantoor foto 5
BTW aangifte: Administratiekantoor SFAA regelt jouw aangifte omzetbelasting!

Iedere onderneming, klein of groot, is verplicht om aangifte omzetbelasting te doen. Dit is de afdracht van de btw die je over je diensten rekent. Op welk moment je aangifte moet doen als ondernemer hangt af van de branche waarin je actief bent en de diensten die je levert. Sommige bedrijven doen eens per maand btw aangifte (horecabedrijven), andere organisaties hoeven maar een keer per kwartaal btw aangifte te doen.

Aangifte omzetbelasting: eenvoudig tot zeer complex

Afhankelijk van het type onderneming, kan de aangifte omzetbelasting een complexe en tijdrovende bezigheid zijn. Zo kan je te maken krijgen met ICP, verleggingen of heb je misschien recht hebben op vrijstellingen?

Administratiekantoor SFAA ondersteunt je bij de aangifte omzetbelasting of neemt deze volledig van jou over. Op die manier ben je er zeker van dat het tijdig en op de juiste manier gebeurt. Bovendien onderhouden we goed contact met de Belastingdienst. Zijn er problemen of misstanden met je aangifte omzetbelasting, dan kunnen we snel schakelen. En dat is super handig voor jou.

BTW aangifte: alles aan Administratiekantoor SFAA uitbesteden

Naast aangifte omzetbelasting kun je er voor kiezen om je complete btw aangifte uit te besteden aan Administratiekantoor SFAA. Wij dienen dan niet alleen jouw aangifte omzetbelasting in, maar ook je aangifte inkomstenbelasting en eventueel je aangifte vennootschapsbelasting. Zo hou jij meer tijd over om te doen waar je goed in bent!

Financiële administratie uitbesteden?

Begin vandaag nog met online boekhouden

Boekhoud dashboard