Boekhouding uitbesteden aan SFAA

Boekhouder in Amsterdam gezocht?

 • Houd jij je hierom liever bezig met ondernemen dan met de belastingaangifte?
 • Wil je de boekhouding uitbesteden, zodat jij je weer kan focussen op het ondernemerschap?
 • Wil je het ultieme belastingvoordeel behalen met je onderneming?
 • Vind je het daarnaast belangrijk dat de boekhouding makkelijk en transparant is? 

Als je op bovenstaande vragen ‘ja’ antwoord, dan zit je bij SFAA aan het juiste adres. Wij weten dat boekhouden een lastige opgave kan zijn, zeker als je hier niet thuis in bent. Wij snappen dat dit niet de leukste werkzaamheden zijn. SFAA neemt je zorgen omtrent administratie uit handen. Of het nu gaat over boekhouden, financiële administratie of andere administratieve werkzaamheden, SFAA zorgt ervoor dat jouw cijfers op orde zijn en is je ideale financiële partner. Neem vrijblijvend contact op en ontdek hoe SFAA jou kan helpen om jouw onderneming naar een hoger niveau te tillen!

Kantoor foto 6
Kantoor foto 5
Kantoor Foto 2

Altijd inzicht in je boekhouding met Exact Online!

Wij vinden het logisch dat je altijd kan zien hoe je bedrijf er financieel voorstaat. Daarom werken we met de administratiesoftware van Exact Online. Hiermee staat jouw gehele administratie in de cloud. Met dit online boekhoudprogramma en bijbehorende koppelingen automatiseren we een groot deel van je administratie. En dat betekent niet alleen dat boekhouden inzichtelijker en makkelijker wordt. Online boekhouden zorgt voor een enorme tijdsbesparing, bijvoorbeeld doordat Exact Online gekoppeld is aan je bank. Zo weten wij zeker dat alles soepel verloopt. En kan jij met een gerust hart naar de toekomst kijken. Meer weten over onze werkwijze en administratiesoftware?

Overstapservice van SFAA

Je wilt je boekhouding uitbesteden, maar overstappen is zo’n gedoe. Bij SFAA maken we het voor jou zo makkelijk mogelijk. We nemen contact op met je oude boekhouder en regelen veel van het papierwerk. Daardoor kost het jou zo weinig mogelijk tijd. Jij hoeft ons alleen zijn of haar contactgegevens te geven, wij regelen de rest.

Daarnaast helpen we je op weg met de overstap naar online boekhouden. Want niet iedereen is even handig met financiële apps en boekhoudprogramma’s. We leggen je in een persoonlijk gesprek uit hoe het allemaal werkt. Heb je na deze spoedcursus nog vragen? Dan helpen we je natuurlijk (kosteloos)!

Je persoonlijke boekhouder bij SFAA: financiële helden en heldinnen

Besteed je je boekhouding uit aan SFAA, dan krijg je een vaste contactpersoon waarmee je samenwerkt. Wel zo fijn, want hij of zij weet precies hoe het financiële plaatje van jouw bedrijf eruit ziet. Daardoor kunnen we echt met je meedenken en je verder helpen.

Je vaste contactpersoon doet het niet alleen. Bij ons op het kantoor zit een team van rekenwonders, fiscale allesweters, slimme bedrijfskundigen en financiële helden. Met de kennis en kunde die wij in huis hebben helpen we jouw bedrijf verder. SFAA is dus eigenlijk je eigen financiële afdeling op afstand.

Over SFAA!

Wij zijn SFAA. Ons kantoor staat in hartje Amsterdam. Veel klanten komen dan ook uit deze regio. Want het is wel zo fijn als je eens samen met ons een kopje koffie wil drinken terwijl we de financiën bespreken. Maar doordat we volledig in de cloud werken maakt het eigenlijk niet uit of je bedrijf nou om de hoek, op een Waddeneiland of in het puntje van Limburg zit. We kunnen je altijd en overal van dienst zijn!

Meer weten over boekhouding uitbesteden?

  Voor- en achternaam

  Je e-mailadres

  Je telefoonnummer

  Ik heb interesse in

  Boekhouder Amsterdam gezocht?

  Neem contact op met Administratiekantoor SFAA!
  Boekhoud dashboard