Logo Bluewave
John Olsthoorn, Bluewave Recruitment "Gewoon praktisch goed!"

Wat bij SFAA gewoon top is, is dat ze super goed meedenken en heel betrokken zijn. Je merkt dat Annelie zelf ook echt een ondernemer pur sang is. Dat zie je ook terug in de manier van werken, die heel goed past bij bedrijven zoals die van ons. Omdat we ook nog heel hard aan het ondernemen zijn, wil je een boekhouder hebben die een beetje mee onderneemt. Dat doet SFAA.

Bluewave Recruitment, John Olsthoorn
Kees-Jan Hoogeveen - MARE “Exact online geeft al het inzicht''

Voorheen vonden we het prettig als er iemand bij ons op kantoor kwam, omdat je deze dan makkelijk aan kan vliegen met eventuele vragen. Maar we hebben gemerkt dat dit eigenlijk niet nodig is als het online goed werkt, we kunnen nu altijd schakelen met jullie. Daarnaast geeft Exact online al het inzicht wat je nodig hebt.

MARE, Kees-Jan Hoogeveen
Tessel de Nijs – Moonen en Partners “fijn en vooral soepel samenwerken”

Het is fijn en vooral soepel samenwerken met de enthousiaste professionals van SFAA.  Deskundige mensen, goed bereikbaar en ik krijg doorgaans dezelfde dag nog antwoord op mijn vragen!

Annelie en haar team denken met ons mee en geen vraag is hen te gek of te veel. Heerlijk dat wij in vol vertrouwen onze aandacht en tijd kunnen richten op onze core-business.

Moonen en Partners, Tessel de Nijs
Rini Schreuder – PAS bv “een verademing in de financiële wereld”

SFAA is werkelijk een verademing in de financiële wereld. Als financieel adviseur zijn de medewerkers van SFAA zeer vakbekwaam en vakgedreven. Met een verfrissende persoon(lijkheid), scherpte, meedenk-, vraag- en oplossingsgerichtheid weten zij efficiëntie aan te brengen in financiële administraties. Onze organisatie en veel andere organisaties hebben daardoor kostenbesparende stappen kunnen maken.

Pas BV, Rini Schreuder
Guillaume Fransen: “Geen omkijken naar boekhouding door korte lijnen en snel schakelen”

Als klein, relatief nieuw kantoor is de boekhouding niet het eerste waar je je mee bezig wilt houden, een hoop nieuwe termen en werkzaamheden. Dankzij de korte lijnen met onze accountmanager Pauline Dekker en het snelle schakelen van de rest van het team hebben wij hier vrijwel geen omkijken naar. Dank SFAA, wij zijn blij met jullie!

Fransen & Kroes Makelaars, Guillaume Fransen
Eelco Hofma – IBT Marktonderzoek “alles tegen een fatsoenlijk tarief”

Als ondernemer vind ik mijn eigen bedrijf geweldig. Bedrijfsvoering, inhoudelijk met mijn vak bezig zijn, allemaal zaken waar ik graag mijn tijd aan besteed. Het
voeren van de administratie heeft echter niet direct mijn belangstelling. Gelukkig is dat in goede handen bij SFAA: vlotte en correcte verwerking en continue kunnen beschikken over actuele cijfers. En dat alles tegen een fatsoenlijk tarief. Daarom breng ik mijn administratie graag onder bij SFAA.

IBT, Eelco Hofma
Charlotte Uneken – Eigenaresse Charlie Productions

Als creatief onderneemster wil ik me liever niet bezig houden met de administratieve kant van het ondernemen. De samenwerking met SFAA verloopt bijzonder prettig! Het team van SFAA is betrokken, enthousiast en ambitieus. Kenmerken die mij als onderneemster inspireren! Want alleen wanneer de administratieve kant in orde is van je bedrijf heb je de mogelijkheid om te groeien. SFAA is voor mij hét administratie- en advieskantoor!

Charlie Productions, Charlotte Uneken
Hans van Tellingen, Strabo ‘SFAA is precies, secuur, ondernemend en uiterst klantgericht.’

SFAA is precies, secuur, ondernemend en uiterst klantgericht. Wat wil je als opdrachtgever nog meer? 

Nou, eh, humor! En dat hebben ze daar ook, bij SFAA. Annelie en haar team houdt in: professie, een lach en altijd een goed humeur.

Strabo Marktonderzoek en Vastgoedinformatie, Directeur/eigenaar:
Hans van Tellingen
Ike Overdiep – Opus 8 “Vakkundig, snel en gewoon heel aardig”

Na de nodige omzwervingen in de wereld van de financiële administratie, ben ik heel blij dat we bij SFAA terecht zijn gekomen. Het team is snel, je hebt altijd in een dag antwoord. Deskundig en precies: wat je mag verwachten van een administratiekantoor. Enthousiast, klantgericht en ook nog eens gewoon heel aardig. Transparant in de kosten. Kortom een aanrader als je zelf niet teveel tijd wilt besteden aan dit soort administratie, maar het wel goed geregeld wilt hebben!

Ike Overdiep, eigenaar Opus 8
Samuel Nuijten – Publi-air ”De samenwerking werkt als een geoliede machine!”

De samenwerking met SFAA werkt als een geoliede machine. Ze zijn snel, accuraat en antwoorden altijd binnen 1 dag. Ook voor ingewikkelde kwesties is er altijd iemand beschikbaar met goed advies. We zijn momenteel erg tevreden over de inrichting van de geautomatiseerde systemen.

Publi-air, Samuel Nuijten
Boatsters Black – Nick Gelevert “binnen 4 weken alles naadloos overgenomen voor alle BV’s”

SFAA heeft de volledige financiële administratie van al onze vennootschappen binnen 4 weken overgenomen met terugwerkende kracht. Nu loopt alles systematisch en gestructureerd. Erg blij mee!

Boatsters Black , Nick Gelevert
Erik Smit – Jansensmit makelaars ”Dit bedrijf is zeker aan te bevelen!”

Al jaren een uitstekende ervaring met SFAA, ze zijn snel, vriendelijk en behulpzaam. En geven goed advies. Dit bedrijf is zeker aan te bevelen!

Jansensmit Makelaars en Taxateurs, Erik Smit
Bert Jonker – Makelaar BERT “SFAA is ons vaak een stap voor en altijd zeer goed bereikbaar”

Het laatste waar ik als ondernemer zin in heb is het bijhouden van onze administratie, we zijn daarom in contact gekomen met SFAA en wisten direct dat hun visie en service goed aansloten bij de onze. Nu ruim 5 jaar verder blijft het een heerlijk gevoel dat we zeker weten dat alles goed geregeld is. Ze zijn ons vaak een stap voor, altijd zeer goed bereikbaar en hebben op alle vragen en onderzekerheden een antwoord. Wij zijn dik tevreden met SFAA en kijken daarom uit naar een vruchtbare samenwerking voor de toekomst. We groeien graag met jullie mee SFAA!

Makelaar BERT, Bert Jonker
Chris van Voorden – 5miles “pro-actieve partner die graag met je meedenkt”

5miles is erg blij met SFAA. Vanaf het eerste contact is duidelijk dat SFAA een pro-actieve partner is die graag met je meedenkt. Bij het opstarten van 5miles was het team van Annelie Snijder een prettige sparring partner voor ons. Meedenken over de verschillende opties, de afwegingen helder krijgen en op basis van hun ervaring en netwerk oplossingen aandragen. Hoewel SFAA bij ons om de hoek zit, gaat eigenlijk alles digitaal wat wel zo efficiënt is. Dankzij SFAA is op financieel gebied alles goed geregeld bij 5miles, zodat wij ons kunnen focussen op onze eigen business.

5miles, Chris van Voorden