Bedrijven die je voor gingen

Kees-Jan Hoogeveen - MARE “Exact online geeft al het inzicht''

Voorheen vonden we het prettig als er iemand bij ons op kantoor kwam, omdat je deze dan makkelijk aan kan vliegen met eventuele vragen. Maar we hebben gemerkt dat dit eigenlijk niet nodig is als het online goed werkt, we kunnen nu altijd schakelen met jullie. Daarnaast geeft Exact online al het inzicht wat je nodig hebt.

MARE, Kees-Jan Hoogeveen
Stefan Hoogenboom – Blackbear ”Een goede financiële partner”

Goede service, staan altijd paraat voor al je vragen en denken op alle vlakken goed met je mee. Een goede financiële partner!

Blackbear, Stefan Hoogenboom
Jorrit Kuipers Een Media Group “SFAA is altijd bereikbaar” klanten over financieel advies van SFAA​

SFAA is een professionele en ondernemende organisatie. Met name
het pro-actief handelen en constructief meedenken met de ondernemer c.q. organisatie vind ik een belangrijke pré. Daarnaast is SFAA altijd ‘bereikbaar’ en wordt er adequaat gereageerd op vragen of iets dergelijks vanuit de organisatie. Daarmee is SFAA een fijne partner waar je op kunt bouwen en vertrouwen! 

Een Media Group, Jorrit Kuiper​
Tessel de Nijs – Moonen en Partners “fijn en vooral soepel samenwerken”

Het is fijn en vooral soepel samenwerken met de enthousiaste professionals van SFAA.  Deskundige mensen, goed bereikbaar en ik krijg doorgaans dezelfde dag nog antwoord op mijn vragen!

Annelie en haar team denken met ons mee en geen vraag is hen te gek of te veel. Heerlijk dat wij in vol vertrouwen onze aandacht en tijd kunnen richten op onze core-business.

Moonen en Partners, Tessel de Nijs
Rini Schreuder – PAS bv “een verademing in de financiële wereld”

SFAA is werkelijk een verademing in de financiële wereld. Als financieel adviseur zijn de medewerkers van SFAA zeer vakbekwaam en vakgedreven. Met een verfrissende persoon(lijkheid), scherpte, meedenk-, vraag- en oplossingsgerichtheid weten zij efficiëntie aan te brengen in financiële administraties. Onze organisatie en veel andere organisaties hebben daardoor kostenbesparende stappen kunnen maken.

Pas BV, Rini Schreuder
Guillaume Fransen: “Geen omkijken naar boekhouding door korte lijnen en snel schakelen”

Als klein, relatief nieuw kantoor is de boekhouding niet het eerste waar je je mee bezig wilt houden, een hoop nieuwe termen en werkzaamheden. Dankzij de korte lijnen met onze accountmanager Pauline Dekker en het snelle schakelen van de rest van het team hebben wij hier vrijwel geen omkijken naar. Dank SFAA, wij zijn blij met jullie!

Fransen & Kroes Makelaars, Guillaume Fransen
Eelco Hofma – IBT Marktonderzoek “alles tegen een fatsoenlijk tarief”

Als ondernemer vind ik mijn eigen bedrijf geweldig. Bedrijfsvoering, inhoudelijk met mijn vak bezig zijn, allemaal zaken waar ik graag mijn tijd aan besteed. Het
voeren van de administratie heeft echter niet direct mijn belangstelling. Gelukkig is dat in goede handen bij SFAA: vlotte en correcte verwerking en continue kunnen beschikken over actuele cijfers. En dat alles tegen een fatsoenlijk tarief. Daarom breng ik mijn administratie graag onder bij SFAA.

IBT, Eelco Hofma
N. Kawaguchi ”He has been very helpful”

”When we were busy finalising 2019 we got great help from Levi! He has been very helpful, big thanks to him!”

Bananatime, N. Kawaguchi
Charlotte Uneken – Eigenaresse Charlie Productions

Als creatief onderneemster wil ik me liever niet bezig houden met de administratieve kant van het ondernemen. De samenwerking met SFAA verloopt bijzonder prettig! Het team van SFAA is betrokken, enthousiast en ambitieus. Kenmerken die mij als onderneemster inspireren! Want alleen wanneer de administratieve kant in orde is van je bedrijf heb je de mogelijkheid om te groeien. SFAA is voor mij hét administratie- en advieskantoor!

Charlie Productions, Charlotte Uneken
Hans Tellingen, Strabo ‘SFAA is precies, secuur, ondernemend en uiterst klantgericht.’

SFAA is precies, secuur, ondernemend en uiterst klantgericht. Wat wil je als opdrachtgever nog meer? 

Nou, eh, humor! En dat hebben ze daar ook, bij SFAA. Annelie en haar team houdt in: professie, een lach en altijd een goed humeur.

Strabo Marktonderzoek en Vastgoedinformatie, Directeur/eigenaar: Hans Tellingen
Ike Overdiep – Opus 8 “Vakkundig, snel en gewoon heel aardig”

Na de nodige omzwervingen in de wereld van de financiële administratie, ben ik heel blij dat we bij SFAA terecht zijn gekomen. Het team is snel, je hebt altijd in een dag antwoord. Deskundig en precies: wat je mag verwachten van een administratiekantoor. Enthousiast, klantgericht en ook nog eens gewoon heel aardig. Transparant in de kosten. Kortom een aanrader als je zelf niet teveel tijd wilt besteden aan dit soort administratie, maar het wel goed geregeld wilt hebben!

Ike Overdiep, eigenaar Opus 8
Wilco Ros – Publi-air ”Voor ons de ideale samenwerking!”

Het team van SFAA is altijd en op elk moment bereikbaar Ze denken altijd mee op het gebied van organisatie brede en strategische belangen van de klant. Daarnaast zijn ze snel, accuraat, proactief en zorgen ze voor duidelijkheid en overzicht. Via onze vaste contactpersoon bij SFAA lopen al onze administratieve en boekhoudkundige zaken zeer gesmeerd. Al met al is het prettig zaken doen en voor ons de ideale samenwerking!

Publi-air, Wilco Ros
Boatsters.com – Nick Gelevert “binnen 4 weken alles naadloos overgenomen voor alle BV’s”

SFAA heeft de volledige financiële administratie van al onze vennootschappen binnen 4 weken
overgenomen met terugwerkende kracht. Nu loopt alles systematisch en gestructureerd. Erg blij mee!

Boatsters B.V. , Nick Gelevert
Erik Smit – Jansensmit makelaars ”Dit bedrijf is zeker aan te bevelen!”

Al jaren een uitstekende ervaring met SFAA, ze zijn snel, vriendelijk en behulpzaam. En geven goed advies. Dit bedrijf is zeker aan te bevelen!

Jansensmit Makelaars en Taxateurs, Erik Smit
Bert Jonker – Makelaar BERT “SFAA is ons vaak een stap voor en altijd zeer goed bereikbaar”

Het laatste waar ik als ondernemer zin in heb is het bijhouden van onze administratie, we zijn daarom in contact gekomen met SFAA en wisten direct dat hun visie en service goed aansloten bij de onze. Nu ruim 5 jaar verder blijft het een heerlijk gevoel dat we zeker weten dat alles goed geregeld is. Ze zijn ons vaak een stap voor, altijd zeer goed bereikbaar en hebben op alle vragen en onderzekerheden een antwoord. Wij zijn dik tevreden met SFAA en kijken daarom uit naar een vruchtbare samenwerking voor de toekomst. We groeien graag met jullie mee SFAA!

Makelaar BERT, Bert Jonker
Bas Diepeveen – Uitblinqers “Goede dashboarding voor continu inzicht.”

Proactief, op maat en goede dashboarding voor continu inzicht. En als er dan toch een vraag ontstaat is Annelie snel en altijd bereikbaar. Fijn schakelen! Keep up the good work.

Uitblinqers, Bas Diepeveen
Chris van Voorden – 5miles “pro-actieve partner die graag met je meedenkt”

5miles is erg blij met SFAA. Vanaf het eerste contact is duidelijk dat SFAA een pro-actieve partner is die graag met je meedenkt. Bij het opstarten van 5miles was het team van Annelie Snijder een prettige sparring partner voor ons. Meedenken over de verschillende opties, de afwegingen helder krijgen en op basis van hun ervaring en netwerk oplossingen aandragen. Hoewel SFAA bij ons om de hoek zit, gaat eigenlijk alles digitaal wat wel zo efficiënt is. Dankzij SFAA is op financieel gebied alles goed geregeld bij 5miles, zodat wij ons kunnen focussen op onze eigen business.

5miles, Chris van Voorden
Willem Bosch – True Legends B.V. “iedere blauwe enveloppe ongeopend doorsturen”

Het idee dat ik iedere blauwe enveloppe ongeopend zou kunnen doorsturen naar SFAA geeft veel rust. Ik heb sinds de samenwerking veel meer overzicht in financiën en daardoor rust. Debiteuren beheer is nog nooit zo goed verlopen dwarsstraat ik mijn boekhouding altijd bij me heb via mijn telefoon. Tevens heb ik een forse besparing gerealiseerd door te switchen van boekhouder.  

True Legends B.V., Willem Bosch
Jorrit Brocaar, Bluewave Recruitment “Plezierige samenwerking”

Wij werken voor onze bedrijven goed en plezierig samen met SFAA. De lijnen zijn kort, efficiënt en er wordt adequaat gehandeld. Onze contactpersonen voor de financiële en salarisadministratie staan altijd voor ons klaar. Een waardevolle professionele samenwerking, waardoor wij ons op onze business kunnen focussen en verder kunnen groeien.

Bluewave Recruitment, Jorrit Brocaar